Sigmax ONE

ICT voor bedrijven met ambitie

ICT Specialisten

Ervaar het
gemak van ICT.

We geloven dat ICT het fundament is dat organisatiedoelstellingen laat behalen. We zien de inzet van ICT als krachtig middel, dat samen met de juiste mensen en gedeelde ambities leidt tot het meest waardevolle resultaat. Wij gaan op verschillende niveaus met onze klanten een partnership aan. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau zorgen we ervoor dat u meer waarde uit ICT haalt en het gemak van ICT ervaart.

ICT Partnership

Vanuit een partnership kunnen wij u optimaal helpen. Door op operationeel vlak te ontzorgen en tegelijkertijd op strategisch vlak mee te denken en te helpen in het maken van de juiste keuzes, staan we niet tegenover maar naast u. We vertalen techniek naar behoefte, in combinatie met onze persoonlijke, menselijke benadering.

Sigmax ICT

Operationeel – ICT doet het, altijd en overal

Tactisch – Sneller, beter en goedkoper werken

Tactisch – Sneller, beter en goedkoper werken

Strategisch wapen ICT

Strategisch – De kracht van ICT als strategisch wapen

Case

Carglass

Vanuit 56 vestigingen en een mobiele service zorgen de 250 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases
ONE Solutions

ONE Solutions