IT congres
Event

Sigmax informeert bezoekers Belgische ITS over Scanauto

Deelnemers aan het ITS congres 2018 zullen ontdekken hoe de Scanauto past in strategieën voor duurzame mobiliteit.

80 Bd A. Reyers Ln, 1030 Brussels, België
11 oktober 2018

De Sigmax Scanauto is voor gemeenten een ideale manier om een efficiencyslag te maken in het handhavingsproces in parkeren. Tijdens het Intelligent Transport Systems (ITS) congres van 11 oktober, laat collega Vincent Rawart zien hoe de Scanauto op meerdere vlakken gemeentelijke ambities vertaalt naar concreet resultaat. In het bijzonder zal hij ingaan op de Scanauto in La Louvière, waar Sigmax met partner SCANaCAR een vooruitstrevende case heeft neergezet.

Presentatie van de resultaten van deze veelzijdige oplossing

Enkele maanden terug introduceerden Sigmax en SCANaCAR een duurzame oplossing voor opdrachtgever Q-Park City Parking in La Louvière. De milieuvriendelijke Scanauto is voorzien van de laatste technologie op gebied van beeldherkenning, positiebepaling en communicatie. Door meerdere koppelingen als parkeerinrichting, Sigmax CityControl, databases met voertuiggegevens en opvolging door justitie, draagt de auto aantoonbaar bij aan een duurzame digitale agenda. Bovendien wordt hiermee de fysieke veiligheid van controlemedewerkers vergroot. Hier zullen we dieper op ingaan tijdens ITS.

Het ITS congres is een jaarlijks terugkerend Belgisch event gericht op non-profit organisaties betrokken bij initiatieven in duurzame mobiliteit. Dit jaar worden op 11 oktober in Brussel ongeveer 450 bezoekers verwacht. Naast de Scanauto in La Louvière, beschouwt Vincent Rawart tijdens zijn presentatie ook de case in Stad Brussel, waarin Sigmax binnenkort een tweetal Scanauto’s zal leveren. Sigmax is bovendien met een stand vertegenwoordigd op het Lunchcourt.

 

 

Sigmax expertises

Sigmax helpt professionals een stuk efficiënter en prettiger te werken. We ontwikkelen innovatieve software voor het openbaar vervoer, handhavingsorganisaties, gemeenten, field service organisaties en beveligingsbedrijven. Bekijk hier onze expertisegebieden.

Bekijk al onze oplossingen

Wat is uw doel?

Ontdek waarmee wij uw organisatie kunnen helpen. Of bekijk hier wat wij voor onze klanten realiseerden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wat we voor klanten realiseerden
Sigmax empowers professionals samen met