Oplossing OVPocket Sigmax 2

OVSoftware

We reizen met het OV naar ons werk, naar school en naar onze geliefden. In 2019 legden Nederlanders zo’n 24 miljard kilometer met de trein af en zo’n 6 miljard kilometer met de bus. En die grote rol van het OV wordt alleen maar groter. Corona zorgde voor een korte dip, maar alsnog wordt verwacht dat het gebruik van het OV de komende jaren flink zal toenemen.

Sigmax maakt het makkelijker

Voor de reiziger

Onze oplossingen helpen reizigers om zo soepel mogelijk van A naar B te komen. Samen met Sigmax innoveren vervoersbedrijven op het gebied van vervoersbewijzen. Zo hielpen we bij de introductie van de OV-chipkaart en kun je door onze (mobiele) validators binnenkort met je bankpas of smartphone in- en uitchecken.

Voor de controleur

Controleurs checken met Sigmax OVPocket snel en efficiënt elk soort vervoersbewijs, zoals OV-chipkaarten, barcodetickets en bankpassen. De controleur heeft dan direct inzicht in de reizigershistorie. Bij zwartrijden of incidenten kunnen ze bevindingen vastleggen en indien nodig een boete uitschrijven. Allemaal vanaf één apparaat.

Sigmax helpt u graag verder met:

Joris van Soest

Joris van Soest

Consultant & Project Manager

Benieuwd naar uw kansen op het gebied van field service?

Vraag vrijblijvend de field service quickscan aan!

Wilt u weten waar de kansen en uitdagingen rondom uw buitendienst liggen? Onze field service experts helpen u graag verder. Vraag de quickscan gratis en vrijblijvend aan via onderstaande button.

 Aanvragen

Gebruiksvriendelijk & veilig

  • Door de input en feedback van meer dan 200 gemeenten is onze software zeer gebruiksvriendelijk.
  • Veiligheid is voor u als gemeente enorm belangrijk. Dat begrijpen we. Daarom voldoet onze software volledig aan de AVG, de Wpg en andere belangrijke privacyrichtlijnen.
  • Wij ontwikkelen Sigmax CityControl continu door, zodat het perfect aan blijft sluiten op wat u als gemeente nodig heeft.