headersigmaxAVDD

AVDD

Voor AVDD Beveiliging is veiligheid een serieuze zaak. Franje en poespas bieden professionals binnen de beveiligingsbranche geen meerwaarde. Beloften dienen te worden nagekomen. Gebruik van SequriX sluit daar voor het bedrijf uit ‘s-Heerenberg perfect op aan.

Geen heisa: Met SequriX weet AVDD zich verzekerd van een leverancier met een bewezen reputatie

Als organisatie met 120 beveiligers in dienst en meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland, is AVDD Beveiliging een belangrijke bewaker van tal van evenementen, bedrijventerreinen en opslaglocaties. Het bedrijf groeit jaarlijks op meerdere vlakken, in zowel activiteiten, medewerkers als klanten. Voor de leiding van het bedrijf is het een blijvende uitdaging de succesformule te behouden: een zeer platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. “We kenmerken ons door Gelderse boerennuchterheid. Wat we beloven, doen we ook”, zegt Ronald van Amersfoort, Operationeel Directeur bij AVDD.

Geen ruimte voor gerommel

Met 2200 veeleisende klanten in het achterhoofd, zoals gerenommeerde instellingen in de zorg en het Europese distributiecentrum van Apple, kan AVDD zich volgens Van Amersfoort geen misstappen permitteren: “SequriX leerde ik kennen door een presentatie en ervaringen die ik hoorde van collega-bedrijven. De propositie sprak ons aan. Ook heeft SequriX de gevestigde namen in de branche in zijn portfolio. De keuze voor SequriX voelde daarmee aan als een keuze voor zekerheid.”

SequriX voldoet aan de huidige wensen van het bedrijf: snel en eenvoudig rapportages bezorgen richting klanten en in toenemende mate gaan sturen op managementinformatie om de eigen processen te optimaliseren. “Wat we eerder uit de spreadsheet haalden, was niet voldoende. Klanten verwachten duidelijke en net opgemaakte overzichten.”

Uitbreiding van gebruik van diensten

Op moment van schrijven maakt AVDD een half jaar gebruik van SequriX. “We benutten nog niet alle functionaliteiten van de software, maar zien wel de mogelijkheden.” Ronald van Amersfoort wijst bijvoorbeeld op de slimme koppelingen met alarmcentrales. “Dat zijn er op dit moment nog niet veel, maar de ambitie is om het snel uit te bouwen. Naast de planning en rijroutes willen we met SequriX ook de facturatie gaan doen.”

Ronald van Amersfoort AVDDRonald van Amersfoort: “Dankzij SequriX sparen we twee FTE van kantoormedewerkers uit omdat we nu niets meer over hoeven te typen en zelf opmaken in rapportages.”

De manager is verder zeer te spreken over de daling van de administratieve lasten. “Dankzij SequriX sparen we twee FTE van kantoormedewerkers uit omdat we nu niets meer over hoeven te typen en zelf opmaken in rapportages.” Ook beveiligers hoeven na het eindigen van de dienst niet meer naar een potlood of toetsenbord te grijpen. “Zonder papierwerk mee te nemen, voeren ze hun taken uit op het smartphone. Rapportages hiervan worden na een ronde direct doorgegeven aan kantoor en/of de klant”, zegt Van Amersfoort.

Offline gebruik op lastige locaties

Beveiligers van AVDD zijn enthousiast over het product. “Eerder werkten zij nog met twee mobiele toestellen. Dankzij SequriX konden we overstappen naar één smartphone.” Bijkomend voordeel van deze software is dat de software ook goed werkt zonder internetverbinding. “Het vorige programma dat we hadden ging niet goed samen met de locaties zonder bereik waar we vaak komen. We hebben veel klanten over de grens en komen ook regelmatig in kelders van bedrijfspanden.”

Naast uitbreiding van gebruik van rapportagemogelijkheden, gaat AVDD met SequriX gebruikmaken van NFC-tags in de beveiliging van objecten. “We onderhouden veel contact met de leverancier. De in gebruik name van de software verliep goed, ook al moesten in korte tijd veel objecten worden overgezet. SequriX heeft passende training gegeven en staat open voor vragen. De onderlinge verstandhouding ervaren wij als zeer prettig”, besluit Van Amersfoort.

Meer gebruikerservaringen  Vraag gratis demo aan

Waarom kiezen voor Sigmax

25

Jaar ervaring

3

Business units

4

Landen actief

360+

Klanten

2

Offices

79

Software Developers

150+

Sigmax Professionals

100%

Empowering Professionals Everywhere

Ontdek Sigmax
Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 59 vestigingen en een mobiele service zorgen de 250 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

Lees deze caseCheck alle cases