BBN Beveiliging

BBN Beveiliging

Het snelgroeiende beveiligingsbedrijf BBN Beveiliging uit Maarssen digitaliseert haar werkprocessen met SequriX. Het bedrijf uit Maarssen kiest voor SequriX vanwege het aansprekende gebruiksgemak voor haar medewerkers en opdrachtgevers en de veelzijdigheid van de software. Per 1 november 2017 werken alle beveiligers en de backoffice van BBN met het nieuwe beveiligingssysteem.

“Met SequriX stappen we over op een digitaal systeem dat uitstekend aansluit bij de behoeften van onze beveiligers en klanten”, zegt Rowen Versteeg, Salesmanager bij BBN Beveiliging. “Naast het aanbod van functionaliteit, voelden we ons ook aangetrokken tot de werkwijze van deze leverancier. SequriX gaf ons snel een goed gevoel.”

Versteeg spreekt van een “goede en snelle uitrol”. Daarbij heeft SequriX de basis ingericht. “Vervolgens hebben wij zelf zaken als onze volledige administratie en (klant-)gegevens geïmporteerd en alles verder zelf ingericht, afgestemd op onze processen om volgens planning live te kunnen gaan”, zegt de salesmanager. “We stappen met SequriX over op een voor alle beveiligers goed hanteerbaar systeem.”

Aanzienlijke tijdsbesparing voor beveiligers op locatie en kantoor

BBN Beveiliging kent twee vestigingen en 40 FTE. De specialist in mobiele surveillance koppelt SequriX met verschillende bestaande systemen, waaronder Exact Online. De ingebruikname van de nieuwe software digitaliseert een flink aantal processen die voorheen handmatig werden gedaan, vooral op het vlak van mobiele surveillance. “Voorheen werkten we nog met bonnen en deden we nagenoeg alles met papier. Dat is gewoon tijdrovend voor de beveiligers en de backoffice. We schatten in dat we door gebruik van SequriX per week een halve FTE kunnen besparen in de backoffice, los nog van de tijdsbesparing voor de beveiligers op locatie”, geeft Versteeg aan.

Rowen Versteeg

“We schatten in dat we met SequriX per week een halve FTE besparen in de backoffice, los nog van de tijdsbesparing voor de beveiligers op locatie.”
Rowen Versteeg
Salesmanager BBN Beveiliging

Vertrouwensbasis voor productieve samenwerking

“Met SequriX kiest BBN Beveiliging voor een digitaal systeem dat op de toekomst is voorbereid”, zegt John van der Loo, Senior Accountmanager bij SequriX. “We zijn trots op dit nieuwe partnership met zo’n beveiliger van naam in de regio Utrecht/Groot-Amsterdam. “

Sigmax praktijkcases

AVDD

Voor AVDD Beveiliging is veiligheid een serieuze zaak. Franje en poespas bieden professionals binnen de beveiligingsbranche geen meerwaarde. Beloften dienen te worden nagekomen. Gebruik van SequriX sluit daar voor het bedrijf uit ‘s-Heerenberg perfect op aan.

Lees deze caseCheck alle cases

KNB Security Services

Hedendaagse eisen aan beveiligingsbedrijven maken dat ze moeten kunnen vertrouwen op software die altijd en overal werkt. Een negatieve ervaring bewees voor KNB Security Services de waarde van het nakomen van beloften van een leverancier. Dankzij SequriX kan het bedrijf uit Oudenbosch eindelijk serieuze stappen zetten met nieuwe services.

Lees deze caseCheck alle cases

Securion

Met een klantgerichte aanpak, gericht op werken met slimme technologie, maakt Securion het verschil in de beveiligingswereld. SequriX en Securion dagen elkaar continue uit om elkaars dienstverlening te verbeteren.

Lees deze caseCheck alle cases