BBN Beveiliging

“Met SequriX stappen we over op een digitaal systeem dat uitstekend aansluit bij de behoeften van onze beveiligers en klanten”, zegt Rowen Versteeg, Salesmanager bij BBN Beveiliging. “Naast het aanbod van functionaliteit, voelden we ons ook aangetrokken tot de werkwijze van deze leverancier. SequriX gaf ons snel een goed gevoel.”

Versteeg spreekt van een “goede en snelle uitrol”. Daarbij heeft SequriX de basis ingericht. “Vervolgens hebben wij zelf zaken als onze volledige administratie en (klant-)gegevens geïmporteerd en alles verder zelf ingericht, afgestemd op onze processen om volgens planning live te kunnen gaan”, zegt de salesmanager. “We stappen met SequriX over op een voor alle beveiligers goed hanteerbaar systeem.”

Aanzienlijke tijdsbesparing voor beveiligers op locatie en kantoor

BBN Beveiliging kent twee vestigingen en 40 FTE. De specialist in mobiele surveillance koppelt SequriX met verschillende bestaande systemen, waaronder Exact Online. De ingebruikname van de nieuwe software digitaliseert een flink aantal processen die voorheen handmatig werden gedaan, vooral op het vlak van mobiele surveillance. “Voorheen werkten we nog met bonnen en deden we nagenoeg alles met papier. Dat is gewoon tijdrovend voor de beveiligers en de backoffice. We schatten in dat we door gebruik van SequriX per week een halve FTE kunnen besparen in de backoffice, los nog van de tijdsbesparing voor de beveiligers op locatie”, geeft Versteeg aan.

Rowen Versteeg

“We schatten in dat we met SequriX per week een halve FTE besparen in de backoffice, los nog van de tijdsbesparing voor de beveiligers op locatie.”
Rowen Versteeg
Salesmanager BBN Beveiliging

Vertrouwensbasis voor productieve samenwerking

“Met SequriX kiest BBN Beveiliging voor een digitaal systeem dat op de toekomst is voorbereid”, zegt John van der Loo, Senior Accountmanager bij SequriX. “We zijn trots op dit nieuwe partnership met zo’n beveiliger van naam in de regio Utrecht/Groot-Amsterdam. “