Bendertechniek

Bendertechniek levert draai-, frees- en slijpmachines voor de verspanende metaal- en kunststofverwerkende industrie. De servicedienst bestaat uit 20 buitendienstmedewerkers die dagelijks in zowel Nederland als België machines plaatsen en onderhouden. Om de administratieve afhandeling van de servicewerkzaamheden verder te optimaliseren koos Bendertechniek voor de field service software van Sigmax.

3

Jaar klant

20

Buitendienstmedewerkers

Vermindering van de administratieve last

Projectleider Erik Koster vertelt: “We wilden graag optimalisaties doorvoeren op het gebied van automatisering en dit is niet meer mogelijk binnen het huidige systeem. Met Connect software van Sigmax kunnen de servicemonteurs binnenkort o.a. alle gebruikte materialen, overige kosten en werk- en reistijden eenvoudig snel en foutloos registreren. Zo verzekeren we volledige informatie over de serviceopdrachten”.  Door de implementatie van Sigmax Connect wordt een verdergaande automatisering mogelijk gemaakt waardoor de administratieve last sterk zal verminderen.

Meer weten over wat field service software voor uw serviceorganisatie kan betekenen? Vraag dan direct de gratis Field Service Quickscan aan!

Aanvragen