Bordan

Bordan Accountants & Adviseurs

Zo dicht mogelijk op de klant komen om deze zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Daarin wordt Bordan Accountants & Adviseurs ondersteund met ONE Cloud en ONE Network.

Een krachtige visie op data en expertises die veel verder reiken dan enkel accounting. Daarmee vond Bordan zichzelf opnieuw uit. ICT is volgens partner/accountant Geert van den Berg cruciaal voor het bedrijf. Sinds 2011 is Sigmax de ICT-partner van het bedrijf. Er ontstond een match omdat Sigmax een kentering in de branche voelde aankomen. “Onze business is in enkele jaren tijd sterk veranderd door digitalisering”, zegt Van den Berg.

Hij legt uit dat accountancy mede door automatisering een ‘commodity’ is geworden, nauwelijks nog een expertise om je als accountancy mee te onderscheiden. In zijn visie kan ICT een aanjager zijn om als accountantskantoor veel meer mee te adviseren. “Wij willen een verklarende en adviserende rol innemen op basis van cijfers en bedrijfsinformatie.” Dankzij de informatie die de inzet van ICT Bordan oplevert, kan zij klantgerichter werken, de klant adviseren om bij te sturen waar nodig en ook proactief handelen.

De juiste, slimme inzet van ICT

De ICT-infrastructuur van Bordan is ondergebracht in de Sigmax ONE Cloud. Ook is het kantoor voor bestandsopslag- en deling met SharePoint gaan werken en daarmee ‘slimme content’ gaan toepassen. Rapportages en andere financiële stukken kunnen hierin bijvoorbeeld getagd worden, wat mogelijk maakt dat automatisch een herinnering van verversing geplaatst kan worden. Een pakket als SharePoint is één ding. Dat het op de juiste manier wordt gebruikt iets anders, legt Van den Berg uit. “Het gaat vooral om de juiste inzet, anders loop je onherroepelijk tegen problemen en uitdagingen aan. De Inspiratiesessies en Workshops van Sigmax zijn hierin heel behulpzaam.”

Een netwerk om op te bouwen

Gezien de steeds data-intensievere applicaties die Bordan is gaan gebruiken, is gedurende het partnership met Sigmax gekozen voor ONE Network. Het kantoor werkt uitsluitend met mobiele devices. “Openklappen en overal direct aan de slag kunnen, dat is een eis”, zegt Van den Berg. Sigmax monitort het ONE Network continu en stuurt Bordan rapportages. “Ze doen voorstellen voor verbetering en houden rekening met consequenties voor de rest van de ICT-omgeving.”

Meer weten? Lees de case

* Bij het downloaden van de case geeft u Sigmax toestemming om eventueel contact met u op te nemen

Sigmax praktijkcases

PCV Group

Dankzij de inzet van Sigmax ONE Cloud en ONE Workspace is high-tech ontwerper PCV Group in staat ambitieuze bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken.

Lees deze caseCheck alle cases

Prescan

Sinds 2015 verzorgt Sigmax bij Prescan de werkplek oplossing ONE Workspace, aangevuld met telefonie via ONE Communications. Wij spraken ICT Manager Edwin Kortleve op de locatie in Baarn over het partnership.

Lees deze caseCheck alle cases

Scheer en Foppen Installatietechniek

Innoveren met nieuwe typen installaties. Mede dankzij de inzet van Sigmax ONE Workspace en ONE Cloud loopt Scheer en Foppen Installatietechniek (SFI) voorop in zijn specialismen.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met