Intersafe

Intersafe

Samen een goede en complete oplossing neerzetten. Dat een leveranciersrelatie geen eenrichtingsverkeer is, bewijzen Intersafe en SequriX. Op basis van specifieke wensen van het innovatieve beveiligingsbedrijf uit Amsterdam werd de applicatie SequriX slim uitgerold en vindt continue verbetering plaats.

SequriX bevordert efficiency Intersafe dankzij behulpzame inzichten

Met een op de toekomst gerichte blik een diverse groep klanten bedienen: Intersafe kenmerkt zich door veelzijdigheid en duurzaamheid. Door te gaan sturen op een maximale verantwoordelijkheid op uitvoerend niveau, waarbij surveillanten zich sterk inspannen voor het succes van de klant en deze een vast tarief te laten betalen ongeacht het aantal meldingen, wilde Intersafe een volgende stap maken.

Achtergrond

Enkele jaren terug maakte Intersafe directeur en eigenaar Ron Scheffer op een vakbeurs kennis met de software van SequriX. Hij raakte onder de indruk van de veelzijdigheid en flexibiliteit van moederbedrijf Sigmax. “Naast SequriX ontwikkelen zij ook software voor openbaar vervoer, BOA’s, field service bedrijven en gemeenten. Wat betreft SequriX bleek snel bereidheid om het al zeer complete automatiseringsplatform voor beveiligingsbedrijven uit te breiden met nieuwe functionaliteit en het te koppelen met bestaande ERP-software”.

In diezelfde periode liep Intersafe tegen beperkingen aan in het gebruik van de ERP-suite Syntess om het gehele bedrijfsproces te automatiseren en tot een hogere efficiency te komen. “We wilden de klant niet langer laten opdraaien voor de kosten van nodeloze meldingen”, vertelt Scheffer. “Als wij een loos alarm ontvangen, willen we precies weten waarom dit gebeurt om herhaling te voorkomen.” Volgens de directeur worden hierdoor overbodige ritten en daarmee extra facturen voor de klant voorkomen. In de visie van Scheffer verhoogt dit klanttevredenheid en kan er efficiënter worden gewerkt.

Backoffice Intersafe

Toepassing van SequriX

Met gebruik van SequriX wordt automatisch bepaald welke surveillant het beste ingezet kan worden voor een klus, bijvoorbeeld door de beschikbaarheid te controleren, in acht te nemen wat de huidige locatie is en welke sleutels zij bij zich hebben. SequriX ondersteunt de beveiligers van de Amsterdamse firma daarnaast volledig in het lopen van sluitronden en het snel digitaal opstellen van rapportages voor de klant.

Surveillanten ervaren echte tweeweg communicatie. Invoeren van gegevens over een klus gaat eenvoudig met de smartphone. Omgekeerd komen ook alarmen digitaal binnen, inclusief alle noodzakelijke informatie. Met slimme coderingen kunnen beveiligers via enkele tikken op het scherm een compleet bevindingenrapport aanmaken. Elke ochtend worden meldingen eenvoudig digitaal gescreend, zet het bedrijf eventuele vervolgacties uit en wordt een digitaal rapport naar de klant gestuurd.

Ook na de implementatie blijft Intersafe het belangrijk vinden dat SequriX verder wordt ontwikkeld, in samenspraak met moederbedrijf Sigmax. Op basis van gebruikerservaringen en ideeën van klanten van de managementsoftware wordt functionaliteit toegevoegd. Zo kan Intersafe beschikken over het op afstand volgen van een detectiepatroon bij een inbraakmelding. Dit maakt het werk van de surveillant veiliger, want zo kan hij beter inschatten wat hij ter plekke zal aantreffen. Over veiligheid gesproken: de recente toevoeging van stembesturing maakt dat surveillanten ook in de auto onderweg alarmen kunnen aannemen of weigeren.

Toekomst

De herinneringen van werken met bonnetjes en deze overtikken in de computer heeft Intersafe diep in het verleden begraven. De hogere efficiency die dankzij SequriX is bereikt, wordt komende tijd verder opgekrikt. Scheffer bespreekt met regelmaat ideeën met SequriX om het platform nog beter bij de werkwijze van zijn bedrijf te laten aansluiten. Denk hierbij aan kwaliteitsindicaties bij alarmen, maar ook intelligentie waarbij SequriX helpt in te schatten of een alarm daadwerkelijk serieus is. De servicegraad naar klanten kan zo verder worden verhoogd. Elke alarmmelding zal zo bijdragen aan procesverbetering.

 

Deze case verscheen ook op Beveiligingnieuws.nl

Sigmax praktijkcases

BBN Beveiliging

Het snelgroeiende beveiligingsbedrijf BBN Beveiliging uit Maarssen digitaliseert haar werkprocessen met SequriX. Het bedrijf uit Maarssen kiest voor SequriX vanwege het aansprekende gebruiksgemak voor haar medewerkers en opdrachtgevers en de veelzijdigheid van de software. Per 1 november 2017 werken alle beveiligers en de backoffice van BBN met het nieuwe beveiligingssysteem.

Lees deze caseCheck alle cases

KNB Security Services

Hedendaagse eisen aan beveiligingsbedrijven maken dat ze moeten kunnen vertrouwen op software die altijd en overal werkt. Een negatieve ervaring bewees voor KNB Security Services de waarde van het nakomen van beloften van een leverancier. Dankzij SequriX kan het bedrijf uit Oudenbosch eindelijk serieuze stappen zetten met nieuwe services.

Lees deze caseCheck alle cases

Securion

Met een klantgerichte aanpak, gericht op werken met slimme technologie, maakt Securion het verschil in de beveiligingswereld. SequriX en Securion dagen elkaar continue uit om elkaars dienstverlening te verbeteren.

Lees deze caseCheck alle cases