SequriX

Beveiligingsbedrijven

SequriX

Dé digitale koppeling
tussen operatie,
administratie en klant.

Een wereld waarin technologische ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen vraagt om een andere inrichting van beveiliging. Een digitale slag maken in mobiele surveillance en objectbeveiliging is daarom geen luxe, maar een must. Niet alleen om een veilige werkomgeving te creëren, maar ook om als beveiligingsbedrijf onderscheidend te zijn naar uw klanten toe.

Onze software

SequriX digitaliseert informatiestromen tijdens het gehele beveiligingsproces, waar zowel ondernemers als beveiligers, planners en klanten van profiteren. Zo wordt efficiency verhoogd door middel van koppelingen met alarmcentrales, worden administratiekosten bespaard door digitalisatie en wordt er nooit meer een facturatiemogelijkheid gemist. Offline werken en altijd inzicht in managementinformatie zijn hierbij de leidraad.

De software van SequriX ondersteunt:

Sigmax praktijkcases

Case

BBN Beveiliging

Het snelgroeiende beveiligingsbedrijf BBN Beveiliging uit Maarssen digitaliseert haar werkprocessen met SequriX. Het bedrijf uit Maarssen kiest voor SequriX vanwege het aansprekende gebruiksgemak voor haar medewerkers en opdrachtgevers en de veelzijdigheid van de software. Per 1 november 2017 werken alle beveiligers en de backoffice van BBN met het nieuwe beveiligingssysteem.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Intersafe

Samen een goede en complete oplossing neerzetten. Dat een leveranciersrelatie geen eenrichtingsverkeer is, bewijzen Intersafe en SequriX. Op basis van specifieke wensen van het innovatieve beveiligingsbedrijf uit Amsterdam werd de applicatie SequriX slim uitgerold en vindt continue verbetering plaats.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

KNB Security Services

Hedendaagse eisen aan beveiligingsbedrijven maken dat ze moeten kunnen vertrouwen op software die altijd en overal werkt. Een negatieve ervaring bewees voor KNB Security Services de waarde van het nakomen van beloften van een leverancier. Dankzij SequriX kan het bedrijf uit Oudenbosch eindelijk serieuze stappen zetten met nieuwe services.

Lees deze caseCheck alle cases

Complete oplossing

Lees meer over de toepassingsmogelijkheden,
voordelen en het implementatieproces van SequriX
door te klikken op onderstaande button.

SequriX software oplossingen

monitor_smartphone SequriX