ICT solutions

ICT solutions & services

ICT kan een krachtige tool zijn voor de groei en ontwikkeling van uw bedrijf. Een waardevol middel waarmee u voorop kunt blijven lopen in de markt. Dat kan echter alleen als u uw ICT op de juiste manier inzet. En daar helpen wij u graag bij.

Sigmax uw ICT-partner in
Business Excellence

Als uw ICT-partner helpen wij u vanuit een sterk ICT-fundament voort in uw ontwikkeling. Door samen met u toekomstbestendige keuzes te maken op het gebied van ICT, uw ICT slimmer en beter in te richten en u op operationeel vlak te ondersteunen kunt u zich focussen op waar het voor u om gaat: vandaag en morgen excelleren in uw business.

Wij werken
business-wise, people-driven

Het draait bij ons niet om de oplossing zelf, maar om het vraagstuk dat we ermee oplossen. Daarom staan in onze aanpak niet de techniek, maar de mens en het proces centraal. Van daaruit maken we de vertaalslag naar ICT.

Meer Sigmax, meer waarde uit uw ICT

Samenwerken met Sigmax betekent: partnership. Want alleen samen kun je tot oplossingen komen die echt voor u werken. Hoe proactiever wij in onze samenwerking mogen zijn, des te meer waarde wij voor u uit uw ICT kunnen halen. Als ICT-partner kunnen wij u op drie levels ondersteunen: operationeel, tactisch en strategisch. Op ieder level bieden wij een unieke meerwaarde.

Operationeel partnership

Keeping the
lights on

Met Sigmax als operationeel ICT-partner kunt u erop rekenen dat uw ICT het gewoon doet. Altijd en overal.

Tactisch partnership

Work smarter,
perform better

Steeds sneller, beter en goedkoper werken met Sigmax als tactisch ICT-partner.

Strategisch partnership

Staying
ahead

Blijf de ontwikkelingen vóór met ICT als strategisch wapen en Sigmax als uw strategisch ICT-partner.

Wij leveren

Van projecten tot as-a-service en van beheer & support tot consultancy

Wij leveren ICT-oplossingen en diensten in verschillende vormen. Afhankelijk van uw vraag kiezen we de vorm die het beste bij u past. Zo implementeren wij oplossingen op projectbasis of leveren wij deze as-a-service. Voor support en beheer kunt u kiezen uit diverse vormen en servicelevels, waaronder 24/7-helpdesksupport. Ook voor inzicht in verbeterpunten, strategisch advies of een second opinion kunt u bij ons terecht.

Solutions

                           

Services

                           

Onze expertisegebieden en oplossingen

Icoon ICT fundament

Icoon Security

Icoon Workspace