Sigmax ONE

ICT voor bedrijven met ambitie

ICT Specialisten

Ervaar het
gemak van ICT.

We geloven dat ICT het fundament is dat organisatiedoelstellingen laat behalen. We zien de inzet van ICT als krachtig middel, dat samen met de juiste mensen en gedeelde ambities leidt tot het meest waardevolle resultaat. Wij gaan op verschillende niveaus met onze klanten een partnership aan. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau zorgen we ervoor dat u meer waarde uit ICT haalt en het gemak van ICT ervaart.

ICT Partnership

ICT Partnership

Binnen een partnership kunnen wij onze klanten het beste helpen. Door op operationeel vlak te ontzorgen, tegelijkertijd op strategisch vlak mee te denken en helpen in het maken van de juiste keuzes, staan we niet tegenover maar naast onze klanten. We vertalen techniek door naar behoefte, in combinatie met een persoonlijke, menselijke benadering.

Case

Prescan

Sinds 2015 verzorgt Sigmax bij Prescan de werkplek oplossing ONE Workspace, aangevuld met telefonie via ONE Communications. Wij spraken ICT Manager Edwin Kortleve op de locatie in Baarn over het partnership.

Lees deze caseCheck alle cases
ONE Solutions

ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.