Asset Management

Meerdere assets op één locatie

Met Sigmax Connect bent u altijd op de hoogte van de status van uw assets en onderhoudt u ze op tijd. Zo helpt Sigmax Connect bij het managen van uw assets:

Snel zien om welke asset het gaat

Sommige serviceorganisaties hebben grote aantallen assets die ze op één locatie moeten servicen. Dan is het handig als de monteur snel weet waar hij moet zijn. In Connect ziet de monteur in één oogopslag welke asset onderhoud nodig heeft, waar die zich bevindt en wat ermee aan de hand is. Zo kan de monteur zijn werk sneller doen en ontstaan er minder fouten.

Ontdek Connect  

Wisselen tussen assets

Heeft een klant de verkeerde asset doorgegeven? Dan is het bij andere software vaak lastig om van asset te wisselen. Door omslachtige oplossingen wordt de administratie onnauwkeurig. In Sigmax Connect is dit eenvoudig op te lossen. De monteur kan ter plekke van asset wisselen. Ook kan hij direct belangrijke info over deze asset inzien. Bijvoorbeeld of er een onderhoudscontract is en of er kosten aan het onderhoud zijn verbonden.

Gegevens en onderhoudsgeschiedenis zichtbaar voor de monteur

Om zijn werk efficiënt te kunnen doen heeft een monteur zoveel mogelijk relevante informatie nodig. In Connect ziet de monteur in één oogopslag wat er met een asset aan de hand is. Ook kan hij onder andere de onderhoudshistorie, onderhoudscontracten en handleidingen inzien. Alles om zijn werk makkelijker te maken.

Demo aanvragen

Asset management Sigmax

Verbeter de data over uw assets

U kunt Sigmax Connect gebruiken om de data over uw assets te verbeteren en aan te vullen. Terwijl de monteurs in het veld aan het werk zijn, kunnen zij assets aanmaken en wijzigen. Is er iets gewijzigd aan de asset (staat hij bijvoorbeeld op een andere locatie)? Dan kan de monteur dit snel en simpel aanpassen in Connect. Komt hij een asset tegen die nog helemaal niet in Connect staat? Dan kan hij deze zelf aanmaken en direct in gebruik nemen.

Preventief onderhoud met IoT

Hoe mooi zou het zijn als u precies zou weten wanneer een asset onderhoud nodig heeft? Zodat u dit preventief kunt uitvoeren in plaats van reactief? Het kan door Sigmax Connect te koppelen aan oplossingen voor Internet of Things. Wij denken graag met u mee.

Lees meer over IoT   

Sigmax praktijkcases

Case

Duijvelaar Pompen

Met ruim 335 medewerkers en een productiecapaciteit van 100.000 pompen per jaar is Duijvelaar Pompen marktleider op het gebied van centrifugaalpompen en drukverhogingsinstallaties voor drink- en proceswatertoepassingen. Om een optimale service te garanderen maken de 50 monteurs van Duijvelaar Pompen al negen jaar gebruik van Connect, de field service software van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gamko

Gamko is al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van horecakoelingen. De productie bevindt zich volledig in Nederland, met een eigen fabriek in Etten-Leur. Gamko ontwerpt, produceert, levert, installeert en onderhoudt de koelingen volledig in eigen beheer. Hun 18 buitendienstmedewerkers werken sinds 2019 met Connect, de field service oplossing van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

Lees deze caseCheck alle cases

Benieuwd hoe u uw assets efficiënter managet met Sigmax Connect?

 

    U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons