Planning

Efficiënt plannen van mens en materiaal

Uw klanten verwachten dat u zich aan uw afspraken houdt en problemen snel oplost. Een goede planning is daarvoor essentieel.  Wij werken samen met alle grote plansystemen en denken graag met u mee. Door onze ruime ervaring in de field service-branche weten we welk plansysteem het beste past bij uw organisatie.

Bekijk al onze partners & integraties 

Connect werkt perfect samen met uw ERP- en plansysteem

Onze field service oplossing Connect, heeft een stabiele en bewezen koppeling met vrijwel elk ERP- en plansysteem. Zo wordt data soepel onderling uitgewisseld en vullen de systemen elkaar optimaal aan. De monteur pakt ‘s ochtends zijn tablet en ziet alles wat hij die dag moet doen, inclusief alle informatie die hij daarvoor nodig heeft.

Ontdek Connect 

In Connect worden deze gegevens onder andere opgehaald uit uw ERP- en/of plansysteem:

  • Geplande werkzaamheden
  • Benodigde materialen
  • Servicecontract
  • Historie
  • Bijlagen
  • Benodigde skills

 

Koppel Connect met uw bestaande plansysteem:

Dime
Intelly
FLS
ORTEC

Zo vult Sigmax Connect uw plansysteem aan:

Efficiënte workflows

Wij verwerken de informatie uit uw andere systemen in efficiënte workflows. Zo krijgt de monteur de juiste informatie te zien, precies op het moment dat hij die nodig heeft. Zo handelt hij opdrachten snel en soepel af.

Niet-thuis-situaties voorkomen

Niet-thuis-situaties wilt u zoveel mogelijk voorkomen. Daarom stuurt Connect uw klanten automatisch een bericht als de monteur onderweg is. Zo weten ze precies wanneer ze even een boodschap kunnen gaan doen en wanneer niet.

 

Vervolgafspraak plannen Ter plekke een vervolgafspraak inplannen

Is een opdracht nog niet volledig afgerond en is er een nieuwe afspraak nodig? Met behulp van Connect plant de monteur ter plekke een nieuwe afspraak met de klant in. Door de koppeling met het plansysteem ziet de monteur zelf wanneer hij nog ruimte heeft.

Demo aanvragen

Spoedopdrachten efficiënt afhandelen

Met Sigmax Connect handelt u spoedopdrachten snel en efficiënt af:
U heeft realtime inzicht in de locatie van uw monteurs en de opdracht waaraan zij werken. Zo ziet u direct wie het snelst ter plekke kan zijn.

  • Plant u een spoedopdracht in? Dan ontvangt de monteur een notificatie. U krijgt een seintje zodra de monteur de notificatie gezien heeft.
  • Is er een spoedopdracht buiten werktijd? De monteur kan in Connect alle benodigde gegevens inzien en zijn werk doen. 
Sigmax praktijkcases

FLS VISITOUR

Een goede planning is essentieel voor serviceorganisaties. Daarom koppelt onze field service oplossing Connect met een groot aantal plansystemen. Zo ook met FLS VISITOUR. De opdrachten die gepland worden in de planoplossing van FLS, worden digitaal afgehandeld via Connect’s mobiele applicatie. 

Lees deze caseCheck alle cases

Gamko

Gamko is al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van horecakoelingen. De productie bevindt zich volledig in Nederland, met een eigen fabriek in Etten-Leur. Gamko ontwerpt, produceert, levert, installeert en onderhoudt de koelingen volledig in eigen beheer. Hun 18 buitendienstmedewerkers werken sinds 2019 met Connect, de field service oplossing van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Geas, Kemkens en Energiewacht Groep

Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep zetten de volgende stap in buitendienst-automatisering en het mobiele werken met Connect van Sigmax. Hiermee zijn de serviceorganisaties klaar om beter in te spelen op de veranderende klantbehoeften en de bijbehorende werkzaamheden van de monteurs.

Lees deze caseCheck alle cases

Motrac

Kwaliteit en een hoge servicegraad; kenmerken die Motrac, de totaalaanbieder van interne logistieke oplossingen en in België ook van reinigingsoplossingen, treffend omschrijven. Om reparaties, onderhoud en keuringen succesvol uit te voeren, maken de 240 servicemedewerkers van Motrac Intern Transport in Nederland en Motrac nv in België, gebruik van Connect: de field service software van Sigmax. Al sinds 2013 werken Motrac en Sigmax samen en de afgelopen jaren leidde dit tot een stabiele oplossing voor de volledige buitendienst.

Lees deze caseCheck alle cases

Volta Limburg

Met ruim 60 servicemedewerkers zorgt energieleverancier Volta Limburg dagelijks voor het warmtecomfort van ruim 120.000 eindklanten. Om af te stappen van alle papieren formulieren zochten zij naar software die de stap naar volledige digitalisatie kon realiseren. De field service software van Sigmax bleek een perfecte match.

Lees deze caseCheck alle cases

We denken graag mee over uw planvraagstuk

Bent u op zoek naar een nieuw plansysteem? Sigmax heeft verschillende partners op het gebied van planning. Hierdoor vindt u altijd een planoplossing die bij uw serviceorganisatie past.

 

    U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons