Natuur en vaarwater

Ongewenste activiteiten als illegale jacht of motorcross in natuurgebieden vragen om adequate handhaving. Ook kunnen snelvarende boten in watergebieden zorgen voor onveilige situaties.

  Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie binnen het thema Natuur en Vaarwater.

  Behoud van flora en fauna

  Schone natuurgebieden en veilige vaarwateren dragen bij een leefbare omgeving. In buitengebieden is een goede informatievoorziening van belang zodat de juiste opvolging gekozen kan worden. Om flora en fauna te behouden, moeten overtreders snel worden opgespoord zodat de kans op herhaling wordt gereduceerd.

  Effectief handhaven in het buitengebied

  Met het handhavingsplatform CityControl op een eenvoudige manier geanticipeerd worden op de wisselende situaties die zich voordoen in het buitengebied. Een combinatie van de mobiele oplossing, koppelingen met landelijke en lokale systemen en goede rapportages zorgt voor minder administratie, meer inzicht en betere beslissingen op elk niveau.

  Adviesgesprek aanvragen


  De voordelen van CityControl

  • Beter anticiperen op overtredingen in het buitengebied
  • Signaleren, waarschuwen én bekeuren vanuit één oplossing
  • Verbeter de terugkoppeling en sturing op beleid
  • Vergroot de zichtbaarheid van toezicht en handhaving

  CityControl

  CityControl vormt het centrale platform voor het signaleren, controleren, waarschuwen en bekeuren in het buitengebied. Handhaving kan hierbij zowel strafrechtelijk als bestuursrechtelijk plaats vinden.

  Meer informatie

  Laat u vrijblijvend informeren door ons

  Met onze oplossingen bedienen we 215 gemeenten en uitvoerende organisaties. Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

  Kies voor de specialisten van Sigmax

  Sigmax Law Enforcement is specialist in het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen voor overheden en bedrijven.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring
  Rob Bies

  Rob Bies

  Sales Consultant

  Meer informatie ontvangen?

   Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Case

   Carglass

   Vanuit 56 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

   Lees deze caseCheck alle cases

   Case

   Gemeente Zaanstad

   In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

   Lees deze caseCheck alle cases

   Case

   Maas International

   Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

   Lees deze caseCheck alle cases

   Case

   Saval

   Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

   Lees deze caseCheck alle cases

   City Enforcement thema's

   Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: Parkeren en verblijf, Selectieve toegang, Schoon, heel en veilig, Natuur en vaarwater en Ondermijning. Het gebruik van één oplossing zorgt voor meer efficiëntie, meer gebruiksgemak, meer inzicht en een betere sturing. De softwareoplossingen van City Enforcement ondersteunen vanuit deze basis gemeenten en uitvoerende organisaties op het gebied van parkeren en brede handhaving.

   Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund:

   Sigmax empowers professionals samen met