Natuur en vaarwater

Ongewenste activiteiten als stroperij, afvaldumpingen of motorcross in natuur- en vaarwatergebieden vragen om adequate handhaving.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie binnen het thema Natuur en Vaarwater.

U ontvangt binnen enkele werkdagen de brochure.

Meer data en reductie complexiteit

Gezien de uitgestrektheid van natuur- en watergebieden kan naast eigen signalering ook signalering van burgers en ondernemers betrokken worden in toezicht- en handhavingsprocessen. Door in situaties gebruik te maken van historische gegevens en achtergrondinformatie vanuit lokale en landelijke bronnen, wordt het inzicht vergroot. Sigmax biedt met software flexibiliteit en eenvoudige uitwisseling van informatie.

Adviesgesprek aanvragen

Slimmere samenwerking over grote afstanden

Voor handhaving in natuurgebieden en vaarwegen is City Enforcement een afgestemd, flexibel systeem voor toezichthouders, handhavers en andere betrokken organisaties. Door de informatie gestuurde handhavingsfunctionaliteit van CityControl verkrijgen handhavers meer inzicht. Zodoende kunnen verdachte situaties in natuur- en watergebieden snel en effectief worden aangepakt.


De voordelen van CityControl

  • Eén centraal platform voor handhaving en toezicht
  • De centrale spil in het web voor verzameling, verrijking, beoordeling én opvolging van informatie
  • Veelvoud aan direct inzetbare standaardkoppelingen met lokale en landelijke systemen
  • Flexibel te combineren met CC Mobile, CC Desk en CC Intelligence

CityControl

De gecentraliseerde, afgeschermde omgeving van CityControl laat de gemeente het overzicht behouden en in alle situaties de juiste vervolgstappen nemen. De oplossing koppelt informatie uit lokale en landelijke bronnen om een compleet beeld te scheppen van situaties.
Meer informatie

Laat u vrijblijvend informeren door ons

Met onze oplossingen bedienen we 215 gemeenten en uitvoerende organisaties. Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

Kies voor de specialisten van Sigmax

Sigmax Law Enforcement is specialist in het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen voor overheden en bedrijven.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring
Rob Bies

Rob Bies

Sales Consultant

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

Case

Gemeente Amstelveen

Gemeente Amstelveen moderniseerde en digitaliseerde haar gehele parkeerbeleid door CityPermit in gebruik te nemen. Dit is het online parkeervergunningensysteem van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

City Enforcement thema's

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: Parkeren en verblijf, Selectieve toegang, Schoon, heel en veilig, Natuur en vaarwater en Ondermijning. Het gebruik van één oplossing zorgt voor meer efficiëntie, meer gebruiksgemak, meer inzicht en een betere sturing. De softwareoplossingen van City Enforcement ondersteunen vanuit deze basis gemeenten en uitvoerende organisaties op het gebied van parkeren en brede handhaving.

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: