Ondermijning

City Enforcement is een krachtige tool voor signalering, dossieropbouw en vervolgacties om ondermijning intergraal te bestrijden.

Gratis brochure ontvangen

Aanpak vanuit een integrale visie

Signalering door burgers, ondernemers en eigen medewerkers, gecombineerd met geïntegreerde informatie vanuit toezicht en handhaving, zijn mogelijkheden die kunnen worden benut in het voorkomen en bestrijden van ondermijning. Hierbij is het zaak signalen te filteren en deze om te zetten voor dossieropbouw. Een effectieve aanpak van ondermijning is enkel mogelijk als verzameling op intelligente wijze tussen betrokken instanties wordt verzameld en gedeeld.

Actiegerichte bestrijding van ondermijning

De gecentraliseerde, afgeschermde software omgeving van City Control laat gemeenten het overzicht behouden en in alle situaties de juiste vervolgstappen nemen. De oplossing koppelt informatie uit lokale en landelijke bronnen om een compleet beeld te scheppen van situaties. Door informatie te verzamelen, bestaande gegevens te verrijken en daarmee dossiers op te bouwen, kan tussen handhaving-, toezicht en opsporingsinstanties effectief worden samengewerkt.

Adviesgesprek aanvragen

De voordelen van CityControl

  • Eén centraal platform voor handhaving en toezicht
  • De centrale spil in het web voor verzameling, verrijking, beoordeling én opvolging van informatie
  • Veelvoud aan direct inzetbare standaardkoppelingen met lokale en landelijke systemen
  • Flexibel te combineren met CC Mobile, CC Desk en CC Intelligence

CityControl

CityControl is het digitale handhavingsplatform voor een doeltreffende aanpak van ondermijning.

Meer informatie

Laat u vrijblijvend informeren door ons

Met onze oplossingen bedienen we 215 gemeenten en uitvoerende organisaties. Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u of uw gemeente kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

Kies voor de specialisten van Sigmax

Sigmax Law Enforcement is specialist in het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen voor overheden en bedrijven.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring
Stefan Kuiper

Stefan Kuiper

Sales Consultant

Meer informatie ontvangen?

Uw gegevens

Case

Gemeente Amsterdam

Verbetert handhaving in een grote stad met verschillende computersystemen voor een zevental stadsdelen? Het antwoord laat zich raden. Eén systeem werkt beter. Met een breed gedragen keuze voor uniformiteit met Sigmax CityControl, breekt voor de dienst Handhaving & Toezicht in de Gemeente Amsterdam een nieuw tijdperk aan.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Utrecht

Utrecht is de eerste gemeente die een volledig digitaal handhavingssysteem voor de fiets in gebruik heeft genomen: BikeControl. In het hele traject stond lean denken en met een duidelijke visie toewerken naar een integrale, aaneengesloten keten centraal.

Lees deze caseCheck alle cases

City Enforcement

De softwareoplossingen van City Enforcement ondersteunen vanuit deze basis gemeenten en uitvoerende organisaties op het gebied van parkeren en brede handhaving. Door open, efficiënt en effectief digitale en menselijke informatiebronnen te verbinden, beleid en wetgeving te toetsen en alle betrokken partijen binnen de veilige en leefbare stad zo effectief en efficiënt mogelijk te laten samenwerken.

Dit gebeurt met het open platform CityControl als onderdeel van een suite aan digitale bouwblokken met City Permit die in flexibele combinaties binnen de volgende thema’s in te zetten zijn: