Privé: Ondermijning

City Enforcement is een krachtige tool voor signalering, dossieropbouw en vervolgacties om ondermijning integraal te bestrijden.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie over het thema ondermijning.

Effectieve signalering van ondermijning

Georganiseerde criminaliteit binnen een gemeente kan op vele verschillende manieren vorm krijgen. Met verschijningsvormen als illegale bewoning, hennepteelt en uitbuiting van mensen komt de veiligheid en leefbaarheid van een stad onder druk te staan. Ook kunnen criminele praktijken van bijvoorbeeld Outlaw Motorcycle Gangs een aantastende werking hebben op zowel de lokale economie, waarvan ondernemers de dupe zijn, alsmede het lokale bestuur.

Aanpak vanuit een integrale visie

Het doelgericht aanpakken van ondermijnende activiteiten draagt bij aan een veilige en leefbare stad. Met een goede signalering en het delen van informatie tussen betrokken instanties kunnen de juiste vervolgstappen worden genomen.

Adviesgesprek aanvragen

De voordelen van CityControl

  • Doelgericht signaleren en monitoren
  • Een integraal beeld
  • Afgeschermde en beveiligde omgeving
  • Betere terugkoppeling op beleid

CityControl

CityControl is het digitale handhavingsplatform voor een doeltreffende aanpak van ondermijning.

Meer informatie

Laat u vrijblijvend informeren door ons

Met onze oplossingen bedienen we 215 gemeenten en uitvoerende organisaties. Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

Kies voor de specialisten van Sigmax

Sigmax Law Enforcement is specialist in het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen voor overheden en bedrijven.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring
Stefan Kuiper

Stefan Kuiper

Sales Consultant

Meer informatie ontvangen?

Uw gegevens

Case

Gemeente Amsterdam

Verbetert handhaving in een grote stad met verschillende computersystemen voor een zevental stadsdelen? Het antwoord laat zich raden. Eén systeem werkt beter. Met een breed gedragen keuze voor uniformiteit met Sigmax CityControl, breekt voor de dienst Handhaving & Toezicht in de Gemeente Amsterdam een nieuw tijdperk aan.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Utrecht

Utrecht is de eerste gemeente die een volledig digitaal handhavingssysteem voor de fiets in gebruik heeft genomen: BikeControl. In het hele traject stond lean denken en met een duidelijke visie toewerken naar een integrale, aaneengesloten keten centraal.

Lees deze caseCheck alle cases