Parkeren en verblijf

Een goede invulling en uitvoering van het beleid omtrent parkeren en verblijven van voertuigen in de stad, heeft een direct effect op de leefbaarheid en burgertevredenheid.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie over het thema Parkeren en verblijf.

U ontvangt binnen enkele werkdagen de brochure.

Efficiënte regulering van Parkeren en verblijf

Op plekken waar het aanbod van parkeerplaatsen kleiner is dan de vraag, ontstaat vaak parkeeroverlast. Voorbeelden hiervan zijn; inwoners die hun auto niet kunnen parkeren, ondernemers die slecht bereikbaar zijn of zelfs onveilige situaties die ontstaan in de openbare ruimte. Een goede coördinatie en handhaving van het beleid zorgen ervoor dat de stad bereikbaar, veilig en leefbaar blijft.

Adviesgesprek aanvragen

Oplossing voor alles in parkeren

City Enforcement ondersteunt het volledige proces van parkeren: van parkeervergunningen tot en met parkeerhandhaving. Met CityControl kan de parkeerhandhaving volledig worden geautomatiseerd. Slimme technologie op smartphones en scanvoertuigen is hierbij ondersteunend. Door middel van CityPermit kunnen inwoners eenvoudig parkeervergunningen en ontheffingen regelen via een bezoekersapp en een online portaal. Daarmee zijn wachttijden voorbij.

Complete oplossing met City Enforcement

City Enforcement bestaat uit het digitale handhavingsplatform CityControl en het online vergunningen systeem CityPermit.

Onderdelen van het platform kunnen zowel individueel als gecombineerd worden ingezet. Dit resulteert in een significant betere uitwisseling van informatie binnen de gehele keten, waarvan alle betrokken stakeholders profiteren.

CityControl

CityControl is het digitale platform voor het uitvoeren van toezicht en handhaving.

Lees verder

CityPermit

CityPermit is het online vergunningen systeem voor de uitgifte van vergunningen en ontheffingen op kenteken.

Lees verder

Laat u vrijblijvend informeren door ons

Met onze oplossingen bedienen we 215 gemeenten en uitvoerende organisaties. Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

Kies voor de specialisten van Sigmax

Sigmax Law Enforcement is specialist in het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen voor overheden en bedrijven.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring
Stefan Kuiper

Stefan Kuiper

Sales Consultant

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

Case

Gemeente Amstelveen

Gemeente Amstelveen moderniseerde en digitaliseerde haar gehele parkeerbeleid door CityPermit in gebruik te nemen. Dit is het online parkeervergunningensysteem van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Amsterdam

Verbetert handhaving in een grote stad met verschillende computersystemen voor een zevental stadsdelen? Het antwoord laat zich raden. Eén systeem werkt beter. Met een breed gedragen keuze voor uniformiteit met Sigmax CityControl, breekt voor de dienst Handhaving & Toezicht in de Gemeente Amsterdam een nieuw tijdperk aan.

Lees deze caseCheck alle cases
City Enforcement expertises

City Enforcement

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: Parkeren en verblijf, Selectieve toegang, Schoon, heel en veilig, Natuur en vaarwater en Ondermijning. Het gebruik van één oplossing zorgt voor meer efficiëntie, meer gebruiksgemak, meer inzicht en een betere sturing. De softwareoplossingen van City Enforcement ondersteunen vanuit deze basis gemeenten en uitvoerende organisaties op het gebied van parkeren en brede handhaving.

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: