Parkeren en verblijf

Een goede invulling en uitvoering van het beleid omtrent parkeren en verblijven van voertuigen in de stad, heeft een direct effect op de leefbaarheid en burgertevredenheid.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie over het thema Parkeren en verblijf.

Efficiënte regulering van parkeren en verblijf

Op plekken waar het aanbod van parkeerplaatsen kleiner is dan de vraag, ontstaat vaak parkeeroverlast. Inwoners die hun auto niet kunnen parkeren, ondernemers die slecht bereikbaar zijn of zelfs onveilige situaties die ontstaan in de openbare ruimtes zijn voorbeelden hiervan. Een goede coördinatie en handhaving van het beleid zorgt ervoor dat de stad veilig en leefbaar blijft.

Complete oplossing

De suite City Enforcement biedt een complete oplossing. Met CityControl kan parkeerhandhaving volledig worden geautomatiseerd. Integratie met smartphones en scanauto’s is hierbij ondersteunend. Via CityPermit kunnen inwoners eenvoudig parkeervergunningen en ontheffingen regelen via een app en online portaal.

Adviesgesprek aanvragen

Kies voor de specialisten van Sigmax

Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring

Laat u vrijblijvend informeren door ons

Case

Gemeente Amstelveen

Gemeente Amstelveen moderniseerde en digitaliseerde haar gehele parkeerbeleid door CityPermit in gebruik te nemen. Dit is het online parkeervergunningensysteem van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Amsterdam

Verbetert handhaving in een grote stad met verschillende computersystemen voor een zevental stadsdelen? Het antwoord laat zich raden. Eén systeem werkt beter. Met een breed gedragen keuze voor uniformiteit met Sigmax CityControl, breekt voor de dienst Handhaving & Toezicht in de Gemeente Amsterdam een nieuw tijdperk aan.

Lees deze caseCheck alle cases