Parkeerhandhaving
Scanauato

Parkeerhandhaving

Een goede invulling en uitvoering van het beleid omtrent parkeren en verblijven van voertuigen in de stad, heeft een direct effect op de leefbaarheid en burgertevredenheid.

  Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie over het thema Parkeren en verblijf.

  Efficiënte regulering van parkeren en verblijf

  Op plekken waar het aanbod van parkeerplaatsen kleiner is dan de vraag, ontstaat vaak parkeeroverlast. Inwoners die hun auto niet kunnen parkeren, ondernemers die slecht bereikbaar zijn of zelfs onveilige situaties die ontstaan in de openbare ruimtes zijn voorbeelden hiervan. Een goede coördinatie en handhaving van het beleid zorgt ervoor dat de stad veilig en leefbaar blijft.

  Complete oplossing

  De suite City Enforcement biedt een complete oplossing. Met CityControl kan parkeerhandhaving volledig worden geautomatiseerd. Integratie met smartphones en scanauto’s is hierbij ondersteunend. Via CityPermit kunnen inwoners eenvoudig parkeervergunningen en ontheffingen regelen via een app en online portaal.

  Adviesgesprek aanvragen

  Kies voor de specialisten van Sigmax

  Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring

  Laat u vrijblijvend informeren door ons

   Case

   Gemeente Schiedam – scanauto

   Sinds 20 augustus 2019 zet de gemeente Schiedam een scanauto in met rechtstreekse koppeling met Sigmax’ handhavingsplatform CityControl.

   Lees deze caseCheck alle cases