Selectieve toegang

Het aantal voertuigenbewegingen in dorpen en steden neemt steeds verder toe. De noodzaak om verkeer letterlijk in goede banen te leiden en ongewenste verkeersstromen te blokkeren en voorkomen wordt steeds groter.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie over het thema Selectieve toegang.

U ontvangt binnen enkele werkdagen de brochure.

Nieuwe manieren voor selectieve toegang

Wanneer bebording voor bijvoorbeeld een geslotenverklaring tekortschiet, is een logische invulling weggelegd voor handhaving. Fysieke aanwezigheid van handhavers is echter arbeidsintensief en tijdrovend. Technologische hulpmiddelen als ANPR camera’s bieden kansen om met minder mensen en middelen uiteindelijk meer te bereiken.

Grip op beleid

Met CityControl kan het volledige proces voor selectieve toegang van voertuig geautomatiseerd worden. Door de koppeling met ANPR-camera’s, wordt handhaving niet alleen effectiever maar ook efficiënter. Handhaving kan volledig op afstand worden uitgevoerd. Met CityPermit kunnen tevens ontheffingen en vergunningen voor burgers, vervoer- en alarmdiensten geregeld worden. Inclusief een volledig gedigitaliseerd aanvraagproces.

Complete oplossing

City Enforcement bestaat uit het digitale handhavingsplatform CityControl en het online vergunningen systeem CityPermit. De onderdelen zijn flexibel in te zetten binnen de thema’s. City Enforcement benut digitale mogelijkheden om effectief selectieve toegang te regelen voor alle betrokken. Met een uitstekende aansluiting op het werkproces wordt meer efficiëntie bereikt, meer gebruikersgemak gecreëerd en is er een betere sturing en terugkoppeling op beleid.

CityControl en CityPermit kunnen los van elkaar worden ingezet of worden gecombineerd voor een optimale uitwisseling van informatie.

CityControl

CityControl is het digitale platform voor het uitvoeren van toezicht en handhaving.

Lees verder

CityPermit

CityPermit is het online vergunningen systeem voor de uitgifte van vergunningen en ontheffingen op kenteken.

Lees verder

Laat u vrijblijvend informeren door ons

Met onze oplossingen bedienen we 215 gemeenten en uitvoerende organisaties. Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u  kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

Kies voor de specialisten van Sigmax

Sigmax Law Enforcement is specialist in het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen voor overheden en bedrijven.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring
Jochem Groothuis

Jochem Groothuis

Sales Consultant

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

Case

Gemeente Amstelveen

Gemeente Amstelveen moderniseerde en digitaliseerde haar gehele parkeerbeleid door CityPermit in gebruik te nemen. Dit is het online parkeervergunningensysteem van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

City Enforcement

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: Parkeren en verblijf, Selectieve toegang, Schoon, heel en veilig, Natuur en vaarwater en Ondermijning. Het gebruik van één oplossing zorgt voor meer efficiëntie, meer gebruiksgemak, meer inzicht en een betere sturing. De softwareoplossingen van City Enforcement ondersteunen vanuit deze basis gemeenten en uitvoerende organisaties op het gebied van parkeren en brede handhaving.

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: