Selectieve toegang

Het aantal voertuigenbewegingen in dorpen en steden neemt steeds verder toe. De noodzaak om verkeer letterlijk in goede banen te leiden en ongewenste verkeersstromen te blokkeren en voorkomen wordt steeds groter.

  Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie over het thema Selectieve toegang.

  Nieuwe manieren voor selectieve toegang

  Wanneer bebording voor bijvoorbeeld een geslotenverklaring tekortschiet, is een logische invulling weggelegd voor handhaving. Fysieke aanwezigheid van handhavers is echter arbeidsintensief en tijdrovend. Technologische hulpmiddelen als ANPR camera’s bieden kansen om met minder mensen en middelen uiteindelijk meer te bereiken.

  Grip op beleid

  Met CityControl kan het volledige proces voor selectieve toegang van voertuig geautomatiseerd worden. Handhaving kan volledig op afstand worden uitgevoerd. Met CityPermit kunnen tevens ontheffingen en vergunningen voor burgers, vervoer- en alarmdiensten geregeld worden. Inclusief een volledig gedigitaliseerd aanvraagproces.

  Adviesgesprek aanvragen

  Kies voor de specialisten van Sigmax

  Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring

  Laat u vrijblijvend informeren door ons

   Case

   Gemeente Zaanstad

   In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

   Lees deze caseCheck alle cases