SequriX adviseert Android
News

Android vs iOS

Al jaren is er strijd tussen Android en het iOS van Apple. SequriX, het softwaresysteem voor beveiligingsbedrijven, is geschikt voor het Android Platform. In een eerder artikel was te lezen waarom SequriX kiest voor Android met betrekking tot veiligheid van gegevens. Maar wat zijn voordelen van het Android platform voor u als gebruiker?

Binnen no-time nieuwe functionaliteiten

Een groot voordeel van Android is het snel uitvoeren van updates. Waar het bij Apple één tot twee weken duurt voordat een update van de applicatie is verwerkt in de App Store, duurt het bij Android maar enkele uren. Daarnaast is het sinds kort ook mogelijk om SequriX buiten de Play Store kunnen updaten. Verbeteringen zijn hierdoor met één druk op de knop door te voeren bij alle gebruikers. En is er een nieuwe update beschikbaar en heeft het device verbinding met het internet? Dan krijgt de surveillant automatisch een melding over de update. Als gebruikers toch nog met een oude versie willen starten, kan de surveillant alleen verder als de update is uitgevoerd. Surveillanten werken dus altijd met de veiligste en meest recente versie van de applicatie.

Nooit stressen over de accu

Problemen met batterijduur? Android beschikt over devices die standaard zijn voorzien van een grote batterij waardoor u niet onverwachts uw werkzaamheden hoeft te beëindigen. Ook zijn er bij Android mogelijkheden om een extra accu aan te schaffen. Deze kunt u zelf kunt vervangen als de andere accu op is.

De keuze is reuze

Gebruikt u graag een Nexus, LG , Motorola, Bluebird of een Samsung? Doordat softwaresystemen zoals SequriX kiezen voor een webbased oplossing, is de applicatie op elke Android smartphone te installeren. U kunt kiezen voor het device dat aansluit bij uw wensen, u zit niet vast aan één merk en u hoeft geen gigantische investering te doen om uw surveillanten op pad te sturen met een mobiele applicatie. Android heeft daarnaast een groot aanbod ’ruggedized’ devices. Deze devices zijn speciaal ontworpen om tegen een flinke stoot te kunnen. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor professionals die in het veld en op locatie werken.

Ontdek SequriX op www.sequrix.com

Sigmax empowers professionals samen met