News

Bendertechniek optimaliseert servicedienst met Sigmax Connect

Bendertechniek levert draai-, frees- en slijpmachines voor de verspanende metaal- en kunststofverwerkende industrie. De servicedienst bestaat uit 20 buitendienstmedewerkers die dagelijks in zowel Nederland als België machines plaatsen en onderhouden. Om de administratieve afhandeling van de servicewerkzaamheden verder te optimaliseren koos Bendertechniek voor de field service software van Sigmax.

Vermindering van de administratieve last

Projectleider Erik Koster vertelt: “We wilden graag optimalisaties doorvoeren op het gebied van automatisering en dit is niet meer mogelijk binnen het huidige systeem. Met Connect software van Sigmax kunnen de servicemonteurs binnenkort o.a. alle gebruikte materialen, overige kosten en werk- en reistijden eenvoudig snel en foutloos registreren. Zo verzekeren we volledige informatie over de serviceopdrachten”.  Door de implementatie van Sigmax Connect wordt een verdergaande automatisering mogelijk gemaakt waardoor de administratieve last sterk zal verminderen.

Meer weten over wat field service software voor uw serviceorganisatie kan betekenen? Vraag dan direct de gratis Field Service Quickscan aan!

Aanvragen 

 

Sigmax praktijkcases

Duijvelaar Pompen

Met ruim 335 medewerkers en een productiecapaciteit van 100.000 pompen per jaar is Duijvelaar Pompen marktleider op het gebied van centrifugaalpompen en drukverhogingsinstallaties voor drink- en proceswatertoepassingen. Om een optimale service te garanderen maken de 50 monteurs van Duijvelaar Pompen al negen jaar gebruik van Connect, de field service software van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

Lees deze caseCheck alle cases

Volta Limburg

Met ruim 60 servicemedewerkers zorgt energieleverancier Volta Limburg dagelijks voor het warmtecomfort van ruim 120.000 eindklanten. Om af te stappen van alle papieren formulieren zochten zij naar software die de stap naar volledige digitalisatie kon realiseren. De field service software van Sigmax bleek een perfecte match.

Lees deze caseCheck alle cases