BusinessWalk
Event

Ontmoet jij je toekomstige collega’s tijdens de Business Walk?

Sigmax opent op woensdag 29 augustus de deuren tijdens de Business Walk over het Kennispark. Masterstudenten van de UT maken hierbij kennis met onze collega’s en kunnen een zakelijke profielfoto laten maken.

Capitool 13, 7521 PL Enschede, Netherlands
29 augustus 2018

Vlak voor de start van het nieuwe studiejaar krijgen eerstejaars masterstudenten de kans om in contact te komen met bedrijven op het Kennispark. Het is de ideale gelegenheid om bij Sigmax binnen een kijkje te nemen en meer te weten te komen van de mogelijkheden die wij voor talent bieden. Naast kennismaking en informatie is dit ook dé gelegenheid om een zakelijke profielfoto te laten maken die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je CV en LinkedIn-pagina.

Naast openstelling van ons pand, staan wij op 29 augustus met een stand op de ‘Flow of Innovation’. Ook op dit pad, dat langs het kantoor van Sigmax van het station Kennispark naar de Universiteit Twente loopt, ontmoeten we graag belangstellenden voor rollen als die van Software Engineer en Software Tester. Naast deze vacatures bieden we ook via www.werkenbijsigmax.nl tal van uitdagende functies op meerdere niveaus aan.

Meer informatie nodig? Download de brochure

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met