Ook dit jaar zijn wij met ons team aanwezig tijdens de carrièrebeurs, georganiseerd door Bedrijvendagen Twente: een evenement dat bijna 2500 studenten laat kennismaken met meer dan 150 bedrijven op de campus van de Universiteit en het Kennispark van Enschede. Een thuiswedstrijd dus voor Sigmax!

Eén van de aanwezige collega’s is Tim, corporate recruiter: “Voor ons HR-team is deze beurs de place-to-be. Vorig jaar hebben we hier namelijk vier nieuwe medewerkers ontmoet, zowel werkstudenten als (inmiddels) full-timers. Verder heeft ongeveer één op de tien Sigmaxers aan deze universiteit gestudeerd”. Ook HR-adviseur Ellen geeft aan vorig jaar veel leuke kennismakingen te hebben gehad. “Eén van de meest gehoorde openingszinnen tijdens dit evenement is toch wel ‘Ik ken jullie van dat gave pand, maar heb geen idee wat jullie precies doen’. Het is extra leuk als we ze vervolgens ook weten te enthousiasmeren voor onze diensten en software”.

Graag kennismaken tijdens de carrièrebeurs?

Je vindt de Sigmax-stand aan de “Twentestraat” in de evenementenhal op het Ganzenveld. Hier kun je spreken met onze HR medewerkers, engineers en UT-alumni. Voor meer informatie verwijzen we door naar de website van Bedrijvendagen Twente.