PapendalCityControlGebruikersdagHeader
Event

CityControl Gebruikersdag: uw feedback telt!

Binnenkort is Sportcentrum Papendal het decor van de CityControl Gebruikersdag. Met handhavers uit alle windstreken van Nederland gaan we op deze sfeervolle locatie in gesprek over verdere verbetering van onze veelzijdige digitale software.

Sportcentrum Papendal, Netherlands
2 oktober 2018

In de voorbije jaren is CityControl uitgegroeid tot dé digitale handhaafomgeving voor 150+ gemeenten. Met onze gebruikers bekijken we op 2 oktober wat we nog slimmer en beter kunnen doen binnen onze oplossing. We gaan met elkaar in gesprek over de laatste ontwikkelingen binnen handhaving die CityControl raken en vragen we om feedback, wat de ontwikkeling van de software nog beter op de dagelijkse praktijk afstemt.

Palet aan interactieve sessies

Naast dat de makers van CityControl tijdens de Gebruikersdag inhoudelijk zullen ingaan op de functionaliteit, biedt dit unieke event gelegenheid aan handhavers om met elkaar te sparren over de meest effectieve inzet van digitale tools. Tijdens het uitgebreide dagprogramma staan tafelsessies gepland over uiteenlopende onderwerpen – van het beheer van CityControl tot gebruikmaken van de Servicedesk en van de inzet van Scanauto’s tot Drank & Horeca handhaving.

Wij kijken uit naar deze bijeenkomst. Een instrument als CityControl kan immers alleen succesvol zijn als de ontwikkeling samen met de gebruiker richting krijgt.

 

 

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 56 vestigingen en een mobiele service zorgen de 250 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met