SFMkeukeninstallatieheader

Door slim gebruik te maken van de veelzijdige vragenlijsten binnen Connect, is Sigmax erin geslaagd binnen drie weken een nieuw werkproces te integreren voor Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. Hiermee kunnen vakmensen in dienst van de woningcorporatie op één dag zeer diverse werkzaamheden uitvoeren, waaronder samen met bewoners een inventarisatie uitvoeren van een nieuw te plaatsen keuken.

Slimme, stapsgewijze configurator

De nieuwe vragenlijst laat vakmannen van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen samen met bewoners een keuze maken uit Bruynzeel keukencomponenten, tegels en werkbladen. Stapsgewijs worden de wensen doorgegeven, waarbij Connect automatisch de keuzemogelijkheden weergeeft. Ook specifieke wensen, zoals een extra stopcontact of het verplaatsen van een gaskraan, behoren tot de mogelijkheden van de digitale inventarisatie.

Uitgebreid palet aan functionaliteit

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen maakt sinds een aantal maanden gebruik van Connect. Dankzij Connect krijgen medewerkers inzicht in de werkvoorraad en kunnen zaken als reistijd, arbeid en het materiaalverbruik snel verwerkt worden. Ook wordt een taak na afronding in het ERP-systeem gereed gemeld. Een omschrijving van de uit te voeren vervolgwerkzaamheden, klantinformatie, werkinstructies en eventueel benodigd materiaal is hierbij zichtbaar. Hierdoor wordt de administratieve en financiële verwerking van de uitgevoerde taken in de onderhoudsadministratie eenvoudiger, waardoor deze werkzaamheden een meer controlerend karakter krijgen.

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen is een woningcorporatie met zo’n 6.100 woningen in bezit en beheer, verspreid over 40 kernen in heel Zeeuws-Vlaanderen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van (conditionele) vragenlijsten?

Neem contact met mij op