Android O Field Mobility Suite
News

Laatste versie Connect voorbereid op Android O

Sigmax heeft Connect geschikt gemaakt voor het nieuwste besturingssysteem van Google. Dit biedt serviceorganisaties meerdere voordelen. Zo werken buitendienstmedewerkers met Android O langer op dezelfde accu.

In Android O (ook bekend als Android 8) introduceert Google meerdere verbeteringen, zowel optisch als technisch. Het instellingenscherm is opnieuw ontworpen en invloed op notificaties is voor de gebruiker en beheerder toegenomen. Met Android O kunt u daarnaast verschillende applicaties tegelijkertijd gebruiken via een nieuwe Picture-in-Picture (PiP) modus.

Minder vaak opladen

Onder de motorkap zijn optimalisaties aangebracht in batterijgebruik. Door beter om te gaan achtergrondprocessen, kunnen uw buitendienstmedewerkers langer doorwerken op één acculading. Tot de lange lijst verbeteringen in Android O horen ook veiliger opslag van data en optimalisaties in browsercomponenten ten gunste van de stabiliteit van het besturingssysteem.

Sigmax werkt continu aan de doorontwikkeling van Connect. De meest recente versie (3.32) is ook op Android O te gebruiken, wat serviceorganisaties laat profiteren van verbeteringen in de functies van het besturingssysteem. (Compatibiliteit met eerdere versies blijft behouden.)

Plan uw update via Sigmax

Google lanceerde Android O officieel eind augustus. Afhankelijk van het gebruikte merk en type toestel is een upgrade naar het nieuwe systeem mogelijk. Neem contact op met uw Sigmax accountmanager voor meer informatie over de geschiktheid van uw mobiele omgeving en het inplannen van een upgrade.

Neem contact met mij op!

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Wooncorporatie De Key

Ruim 40 vakmannen van Wooncorporatie De Key verlenen huurders dagelijks de best mogelijke service. Sigmax hielp de Amsterdamse woningcorporatie bij de overstap naar een nieuwe mobiele applicatie ter ondersteuning van de serviceorganisatie.

Lees deze caseCheck alle cases