Corporatieplein 2017
Event

CorporatiePlein 2018

U kunt zich weer uitgebreid laten informeren op CorporatiePlein 2018,  dé bedrijfsvoering ICT en innovatiebeurs voor woningcorporaties. Natuurlijk is Sigmax hier ook aanwezig!

Expo Houten, Meidoornkade, Houten, Netherlands
27-09-18

CorporatiePlein bezoeken?

CorporatiePlein is dé bedrijfsvoering, ICT en innovatiebeurs voor woningcorporaties. Een gevarieerde beursvloer met exposanten, een interessant en inspirerend theaterprogramma, kennissessies op de beursstands en volop de gelegenheid om te netwerken met vakgenoten.

Kom langs op stand nummer 5

Met de kennis en fieldservice software van Sigmax krijgt u grip op uw dagelijkse situatie binnen service en onderhoud en bent u in staat om uw serviceprocessen beter en effectiever te stroomlijnen. Maak kennis met ons Field Service Groei model en ontdek hoe wij uw organisatie verder kunnen laten groeien.

Kennissessie

Tevens verzorgen wij een interessante kennissessie op onze stand!

Ontdek de mogelijkheden van Virtual en Augmented Reality binnen de muren van de woningcorporatie.

Augmented Reality en Virtual Reality is dichtbij en gaat in de nabije toekomst een steeds belangrijkere bijdrage leveren aan onze informatievoorziening. Tijdens deze kennissessie staan we stil bij de ontwikkeling van Augmented en Virtual Reality en nemen we u als bezoekers mee in de huidige praktische toepassingen binnen de woningcorporatiemarkt.

Tijdstip: 11.00 -11.30 uur en van 13.00 tot 13.30 uur.

Graag zien wij u op 27 september in Houten!

Registreer u nu als bezoeker!

Sigmax praktijkcases

Woningcorporatie De Alliantie

De Alliantie heeft ‘hart voor wonen’  en besloot om de field service voor reparatie en inspectie van bijna 60.000 woningen te automatiseren. ORTEC en Sigmax hielpen de woningcorporatie hierbij.

Lees deze caseCheck alle cases

Wooncorporatie De Key

Ruim 40 vakmannen van Wooncorporatie De Key verlenen huurders dagelijks de best mogelijke service. Sigmax hielp de Amsterdamse woningcorporatie bij de overstap naar een nieuwe mobiele applicatie ter ondersteuning van de serviceorganisatie.

Lees deze caseCheck alle cases