Dag van de BOA
Event

Dag van de BOA 2017

ReeHorst, Ede, Nederland
15 mei 2017

Informatiegestuurd handhaven centraal op Dag van de BOA

Speciaal voor teamleiders handhaving en BOA’s organiseert vakmedianet op maandag 15 mei de Dag van de BOA in Ede. Dagvoorziter Rienk Hoff, Directeur Handhaving en Toezicht Amsterdam, brengt samen met diverse sprekers gemeenten op de hoogte over de laatste ontwikkelingen in handhaving en toezicht. Rienk Hoff vertelt tijdens de opening over intensivering van samenwerking met politie, informatiegestuurd werken en verdere professionalisering van BOA’s in Amsterdam.

Uitdaging:  de juiste data selecteren
Rob Bies, Account Manager bij Sigmax, legt tijdens een verdiepingssessies uit hoe op tal van plekken verzamelde informatie kan worden ingezet om het handhavingsproces te verbeteren. De uitdaging is om uit de enorme hoeveelheid beschikbare informatie nu juist dié informatie te selecteren die gaat helpen om ook daadwerkelijk efficiënter te gaan werken. Wilt u weten hoe BOA’s proactief en gerichter kunnen werken met behulp van data, meldingen & rapportages? En bent u benieuwd naar het proces van informatiegestuurd handhaven met CityControl? Rob Bies deelt tijdens de sessie om 11.30 uur de do’s & don’ts over het inzetten van data bij digitale handhaving.

Deelnemen?
Wilt u onze sessie bezoeken? Schijf u dan in via de website van de Dag van de BOA. Bekijk hier ook het gehele programma.

Inschrijven voor de Dag van de BOA

Sigmax empowers professionals samen met