News

ESNW live met totaaloplossing van Bluace, ORTEC en Sigmax

ESNW is dé service- en onderhoudsspecialist voor verwarmingstoestellen. Met ruim 115 medewerkers zorgen ze er iedere dag voor dat klanten optimaal van hun verwarmings-, warm water- of ventilatietoestel kunnen genieten. De verwarmingsspecialist gevestigd in Alkmaar ging in 2023 op zoek naar een nieuw systeem voor de gehele bedrijfsvoering. 

Het doel van deze zoektocht: klanten nog beter van dienst zijn, de operationele efficiëntie verhogen en medewerkers ondersteunen met de beste tools die er zijn. Uiteindelijk koos ESNW voor de totaaloplossing van Bluace, ORTEC en Sigmax. Deze bestaat uit:

  • De branche specifieke oplossing van Bluace: op basis van het Microsoft Business Central en Microsoft Customer Service platform. Een robuust ERP-systeem dat de bedrijfsprocessen stroomlijnt en optimaliseert.
  • ORTEC: Geavanceerde planningssoftware voor het efficiënt plannen van de monteurs.
  • Sigmax Connect: De field service applicatie die de monteurs van ESNW volledig ondersteunt in hun werk.

We kijken terug op een mooie samenwerking en zijn trots op het eindresultaat. Benieuwd wat de buitendienstoplossing van Sigmax voor uw buitendienst kan betekenen?

Lees meer over Sigmax Connect

Sigmax praktijkcases

Bluace

Innovatie door standaardisatie: dát is waar ERP-implementatiespecialist Bluace voor staat. Op basis van het Microsoft Dynamics 365 Business Central platform, helpt de Rotterdamse organisatie servicebedrijven bij het digitaliseren én standaardiseren van bedrijfsprocessen. Om organisaties naast een ERP-systeem ook te helpen bij de digitale afhandeling van serviceorders, ging Bluace op zoek naar een partner op het gebied van field service software. Sigmax bleek de perfecte match.

Lees deze caseCheck alle cases

Geas, Kemkens en Energiewacht Groep

Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep zetten de volgende stap in buitendienst-automatisering en het mobiele werken met Connect van Sigmax. Hiermee zijn de serviceorganisaties klaar om beter in te spelen op de veranderende klantbehoeften en de bijbehorende werkzaamheden van de monteurs.

Lees deze caseCheck alle cases

ORTEC

ORTEC is ruim 40 jaar een begrip op het gebied van planningssoftware. Met 1.000 medewerkers en wereldwijd kantoren in 13 landen zijn ze dé expert op het gebied van efficiënte planning. En een optimale planning, die kan niet ontbreken bij serviceorganisaties. Daarom werken Sigmax en ORTEC al ruim tien jaar samen om hetzelfde doel te behalen: dienstverlenende organisaties zo efficiënt mogelijk te laten werken.  

Lees deze caseCheck alle cases