Event

FBK Games 2017

FBK Stadion, Kuipersdijk, Hengelo, Nederland
11 juni 2017

Sigmax maakt FBK Games 2017 mede mogelijk

Zondag 11 juni vinden de 36e FBK Games plaats in Hengelo. Het belangrijkste atletiekevenement van Nederland wordt dit jaar opnieuw gesteund door partner Sigmax. Met het leveren van een ICT-netwerk en apparatuur voor de organisatie, dragen wij bij aan het vlekkeloos verlopen van dit topsportevenement.

Excelleren in sport en ICT

Sigmax is trots de Nederlandse klassieker in de atletiekkalender bij te kunnen staan met raad en daad op gebied van ICT. Net als deelnemende kampioenen als Dafne Schippers, Churandy Martina en Sifan Hassan, willen wij in wat we doen de beste zijn. Wij zijn daarom verheugd dit belangrijke event op de kalender van de IAAF World Challenge met technologie te kunnen ondersteunen.

Meer over Sigmax ICT Website FBK Games

History in the Making

De FBK Games in Hengelo (vernoemd naar dé atlete van de 20e eeuw: Fanny Blankers-Koen), hebben een rijke geschiedenis. Zo kan het evenement altijd rekenen op de aanwezigheid van vele toppers uit binnen- en buitenland en werden voorbije jaren diverse nationale en internationale records verbroken. Wat is er dit jaar mogelijk?

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met