GIT Security Award
News

SequriX genomineerd voor GIT SECURITY AWARD

SequriX is door een neutrale jury van het toonaangevende magazine GIT SECURITY genomineerd als beste beveiligingsproduct.

In de categorie Safety & Security Management dingt het SequriX mee naar verschillende awards op vlak van innovatie, gebruiksgemak en onderscheidend vermogen. In september worden de winnaars van deze internationale wedstrijd bekend gemaakt.

GIT SECURITY is binnen de Europese beveiligingswereld een begrip. Het maandelijkse tijdschrift met het hoogste bereik in de branche, bespreekt maandelijks een breed spectrum van onderwerpen op gebied van veiligheid en beveiliging.

SequriX is dé softwarestandaard voor beveiligingsbedrijven. Met het systeem worden surveillance-, receptiediensten en alarmopvolgingen gedigitaliseerd. SequriX werkt met een online backofficesysteem voor beheer van werkzaamheden en rapportages, terwijl beveiligers met een smartphone-app bevindingen registreren en alarmen efficiënt opvolgen.

Wat kan SequriX voor u doen? Lees deze cases:

Stemmen (in Categorie E) kan via onderstaande knop tot 31 augustus 2017. Bovendien maakt u hiermee kans op een spiegel reflex camera, aangeboden door GIT.

Geef uw voorkeur door

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met