ExpertsLiveHeader
News

Sigmax deelt kennis informatiebeveiliging op Experts Live

Met de GDPR in aantocht, storten bedrijven zich op databeveiliging en privacybescherming. Erjen Rijnders, cloudspecialist bij Sigmax, is geselecteerd voor een sessie op het event Experts Live waarin hij vertelt over Azure Information Protection (AIP). Met deze nog relatief jonge dienst van Microsoft kunnen organisaties veilig en slim met documenten en e-mail omgaan.

In veel organisatieprocessen zitten persoonsgegevens verweven. De nieuwe Europese General Data Protection Regulation (of Algemene Verordening Gegevensbescherming) vereist dat deze data goed beschermd wordt. Het in verkeerde handen vallen of onrechtmatig inzien van gegevens die organisaties behandelen, kan vanaf eind mei met hoge boetes worden bestraft. In tijden waarin ook continu het gevaar van hacking op de loer ligt en medewerkers met phishing en social engineering worden verleid tot het prijsgeven van belangrijke informatie, is goede beveiliging daarom een must.

AIP-expertise uit eerste hand

Tijdens Experts Live, dat op 19 juni in Ede plaatsvindt, etaleren door Microsoft aangewezen experts hun kennis aan vakgenoten. Sigmax is geselecteerd voor deelname, een nominatie om trots op te zijn. Op het grootste Microsoft IT community event van de Benelux, gaat cloudspecialist Erjen Rijnders dieper in op AIP en het aan de hand van de praktijk inrichten van deze service. Met Azure Information Protection kunnen organisaties documenten en e-mail classificeren en labelen, zodat deze optimaal beschermd binnen én buiten het eigen netwerk verspreid kunnen worden.

Hoe zet je AIP veilig maar ook productief in? En wat doe je met het beheer ervan? Na de 30 tot 60 minuten durende sessie weet u waarom en welke labels er zijn, hoe documenten en email effectief worden beschermd en wat gebruikers wel – en niet! – van AIP moeten weten.

Alvast meer weten? Lees de blogs van ons cloudteam.

In samenwerking met Experts Live mag Sigmax bezoekers 50 procent korting geven op enkele tickets.  Wilt u op 19 juni aanwezig zijn in Cinemec in Ede? Vul dan nu uw gegevens in!

Ja, ik wil naar Experts Live

Sigmax empowers professionals samen met