header ICT MFA security
News

Innovatiefonds Enschede investeert in applicatie voor beveiliging

Investering leidt tot internationale marktbenadering

De eerste investering vanuit het gemeentelijk Innovatiefonds is een feit. Het gaat om een investering in Sigmax mobiele applicatie Sequrix. Hiervoor wordt een nieuwe BV opgericht van waaruit we de mobiele oplossing voor de beveiligingswereld internationaal in de markt gaan zetten. Het gemeentelijk Innovatiefonds, van oorspronkelijk 9 miljoen euro, helpt ondernemers bij het op de markt brengen van nieuwe producten en diensten. Het fonds brengt op het gebied van zorg, veiligheid en duurzaamheid maatschappelijke organisaties en private marktpartijen bij elkaar.

Europese markt bedienen met Sequrix
Sequrix kan door de investering uit het fonds de applicatie Europees vermarkten. Dit leidt direct tot nieuwe werkgelegenheid. Leo van den Ende, CEO van Sigmax, oprichter van Sequrix licht toe: “Met de investering kunnen we met een groter team van professionals werken aan de toekomst van de applicatie. Productontwikkelingen en innovaties kunnen in een sneller tempo gerealiseerd worden. Een professioneel marketing- en salesteam gaat de Europese beveiligingsmarkt bedienen.”

Sequrix voor mobiele surveillance en alarmopvolgingen
Sequrix, dat is ontwikkeld door Sigmax, maakt een eind aan papierwerk en reikt surveillanten alle instructies en objectgegevens aan op een beveiligde smartphone.

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met