Event

Inspiratiesessie: De digitale werkplek van de toekomst

Colosseum 65, Enschede, Nederland
vrijdag 28 juni 2019

Wat zijn komende jaren de drijvende krachten die de inrichting van de digitale werkplek bepalen? Hoe gaan we om met een groeiende hoeveelheid applicaties en hogere eisen vanuit professionals? Onze veranderende manier van werken van nu en straks vraagt om een veel slimmere omgeving. In deze speciale Inspiratiesessie in de Grolsch Veste bespreekt Kristel Postel van Sigmax ICT Specialisten het belang van flexibiliteit in technologie.

Tijdens het ICT²-event op 28 juni gaan we in op wat het werkelijke moderne werken is waar zoveel over gesproken wordt. We analyseren actuele veranderingen in het ICT-landschap en vertellen hoe wij verwachten dat de werkstijl van professionals verder evolueert naar aanleiding van deze ontwikkelingen. Deze sessie heeft een informatief karakter en inspireert tot een nieuwe kijk op de moderne, digitale werkplek.

Deze Inspiratiesessie richt zich op professionals in functies met een focus op IT, in organisaties vanaf 25 werkplekken. Deelname is gratis. De sessie vindt plaats in de ruimte ‘Hatrans Plaza IV’ van 15.00 tot 16.00u.

Locatie: Grolsch Veste

Colloseum 65, ruimte Hatrans Plaza IV
Enschede

Gratis parkeren op P1 t/m P11

Grolsch Veste Enschede

Het programma

 

Deze Inspiratiesessie maakt onderdeel uit van het event ‘ICT² – The Challenge’. Klik op de button hieronder voor het volledige programma.

ICT² The Challenge