Event

Jubileumevent Sigmax 20 jaar: technologie en innovatie

Sigmax bestaat 20 jaar! Dit vieren we met een zeer speciaal event, een interactieve uitdaging om technologie op innovatieve manieren in te zetten. Slim en rekening houdend met mensen, zoals Sigmax doet.

Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht, Netherlands
16 november 2018

Ons speciale jubileum vieren wij graag samen met onze klanten op 16 november in DeFabrique te Utrecht. Een dag die in het teken staat van technologie, innovatie en digitalisering. Tevens zijn er diverse inspirerende sprekers. Kortom ons jubileumevent wilt u als klant niet missen!

Voor gamechangers en -players

The Game of Innovation, het thema van ons event, draait om kennisvergaring, reflectie en interactie. Als u The Game of Innovation bezoekt, kunt u deelnemen aan een uitgebreid dagprogramma. Centraal hierin staan verwondering en de toepasbaarheid van technologie, waarbij u wordt uitgedaagd na te denken over vraagstukken rond digitalisering. Dit gebeurt in de wellicht herkenbare maar zeker ook zakelijke toepasbare context van gaming. Met sprekers en medewerkers van Sigmax kijken we tijdens The Game of Innovation naar wat innovatie binnen uw specifieke branchegebied betekent. Aansluitend op het programma heffen we het glas op de toekomst.