Diner bij Resto VanHarte
News

Kerstgift aan Resto VanHarte

De kerstperiode is een tijd van warmte en gezelligheid. Een sfeervol thuis, een fraai versierde kerstboom en de feestdagen doorbrengen met familie en vrienden. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend.

 

Hét ingrediënt voor een fijne kerst is mensen met elkaar in verbinding brengen

Juist in de feestelijke decembermaand hebben mensen extra behoefte aan contact. Resto VanHarte spant zich in om dit voor kwetsbare groepen voor elkaar te krijgen.

Resto VanHarte is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar ze iets leren, samen plezier maken en vooral lekker en gezond eten. Het lijkt soms zo vanzelfsprekend om dag en nacht voor jezelf te moeten zorgen. Resto VanHarte brengt deze mensen bij elkaar. Buurtgenoten van allerlei achtergronden koken en eten samen. Mensen ervaren daardoor warmte en gezelligheid, ook in de kerstperiode.

Sigmax draagt dit initiatief een warm hart toe. Daarom ondersteunen wij het kerstdiner van Resto VanHarte met een bijdrage van € 1.500,-. Daarmee gaan onze gedachten uit naar mensen die in deze kersttijd een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wilt u meer weten over de activiteiten van Resto VanHarte? Kijk dan op www.restovanharte.nl

Sigmax wenst u warme & fijne feestdagen toe en een fantastisch 2017!