Event

Klantendag Sigmax Field Mobility

Klantendag Sigmax Field Mobility

Capitool 13, Enschede, Nederland
Donderdag 18 mei

Wij kijken terug op een geslaagde dag!

Donderdag 18 mei organiseerde Sigmax speciaal voor Field Mobility klanten een klantendag. Na een presentatie waarin we onze klanten meer hebben vertelt over de ontwikkelingen en roadmap binnen Sigmax Field Mobility was het tijd voor een heerlijke lunch. Wat heeft u gemist?

  • Toelichting op de Roadmap, waarbij Freek van Bokhoven, Business Unit Manager, vertelt over de onderdelen waaraan we de afgelopen periode gewerkt hebben en waar we momenteel aan werken.
  • Introductie van Sigmax Connect. Een nieuwe software oplossing die u inzage geeft in de lopende processen binnen uw Field Service organisatie en waarmee u kunt bijsturen op basis van echte gegevens uit het veld.

Na de presentatie en lunch was het tijd voor actie! Het hoogtepunt van de Sigmax Field Mobility Klantendag: een drone workshop op Vliegveld Twenthe. Na een korte introductie hebben we uiteraard ook zelf gevlogen, waarbij we de toepassingen voor Field Service organisaties besproken hebben. Een geslaagde dag vol inspiratie en fun!

 

Klantendag Sigmax Field Mobility