Event

Live webinar: ‘Aanpak fietsoverlast met BikeControl’

Benieuwd naar wat BikeControl – dé applicatie voor fietshandhaving – voor uw gemeente kan betekenen? Meld u dan aan voor ons webinar over het aanpakken van fietsoverlast.

Sigmax, Capitool, Enschede, Nederland
28 mei

Pak fietsoverlast aan met BikeControl

Jaarlijks zorgen duizenden weesfietsen, hinderlijke gestalde (brom)fietsen en fietswrakken voor overlast in steden. Om uw stad veilig en leefbaar te houden, kunt u met de ‘BikeControl’ oplossing van Sigmax het complete fietshandhavingsproces, van handhaving op straat tot afhandeling in het fietsendepot, automatiseren. Hierdoor wordt werken met papieren lijsten, Excel documenten en onoverzichtelijke mappen op lokale computers verleden tijd. Verschillende steden, waaronder de gemeente Utrecht en gemeente Amsterdam, gingen u al voor.

Onderwerpen tijdens de webinar:

 • Een sluitend juridisch proces door fietslabels met barcodes;
 • Vastgelegde controlestappen op basis van locatie, foto’s en begunstigingstermijn;
 • Geautomatiseerde overdracht van het fietsdossier naar depotapplicatie (PerfectView) met publicatie op verlorenofgevonden.nl

Aan het einde van het webinar (+/- 45 minuten) beantwoorden wij al uw vragen tijdens een Q&A (15 minuten). Bent u erbij?

Registreer u nu via het contactformulier

  Sigmax praktijkcases

  Gemeente Amsterdam – fietshandhaving

  Jaarlijks zorgen duizenden weesfietsen, hinderlijke gestalde (brom)fietsen en fietswrakken voor overlast in de hoofdstad. Om de stad veilig en leefbaar te houden, heeft de gemeente Amsterdam het fietshandhaving proces, van handhaving op straat tot afhandeling in het fietsendepot, geautomatiseerd.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Gemeente Utrecht

  Utrecht is de eerste gemeente die een volledig digitaal handhavingssysteem voor de fiets in gebruik heeft genomen: BikeControl. In het hele traject stond lean denken en met een duidelijke visie toewerken naar een integrale, aaneengesloten keten centraal.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Stad Leuven

  “We weten nu precies: die specifieke fiets staat daar. Zouden we dit systeem niet hebben, dan zouden we in het depot fietsen met de hand nog steeds zelf moeten opzoeken. Het was een huzarenwerk om binnen een jungle van tweewielers een bepaalde fiets ertussenuit te halen.”

  Koen Wouters, hoofdcommissaris Leuven

  Lees deze caseCheck alle cases
  Sigmax empowers professionals samen met