Roadmap
Event

Masterclass Roadmapping 13-12

Capitool 13, Enschede, Nederland
vrijdag 13 december 2019

Het tempo waarin ICT-ontwikkelingen elkaar opvolgen versnelt. Apps, apparaten en nieuwe technologie als blockchain, AI, 5G en edge computing dienen zich razendsnel aan en zijn binnen zakelijke ICT groeiende factoren van betekenis. In de praktijk wordt echter nog geworsteld om verder te komen dan dringende, operationele zaken; taken die vaak worden aangeduid als ‘keeping the lights on’.

Vriendelijk voor portemonnee en innovatie

Wij zien dat organisaties het lastig vinden hun ICT-landschap te laten meekomen met deze en andere actuele ontwikkelingen. Waarom is hiervoor een roadmap noodzakelijk? Door een gebrek aan tijd, inzicht en expertise worden dikwijls investeringen gedaan die niet volledig in lijn liggen met de bedrijfsdoelstellingen van de organisatie. Ook het aansluiten op de veranderende en veeleisender wens van gebruikers blijkt vaak een uitdaging van jewelste. Het resultaat: weggegooid geld, opportunities die niet worden gezien en risico’s voor de bedrijfscontinuïteit.

Sigmax is voor een toenemend aantal organisaties de strategische ICT-roadmapping partner. Door ICT slimmer aan te pakken, scheppen we ruimte voor innovatie. Bouw aan uw toekomstige organisatie door met onze specialisten de ontwikkelingen die voor uw business van belang zijn slim in ICT-perspectief te plaatsen en bedrijfsdoelstellingen structureel met ICT te ondersteunen.

Leer roadmapping met Sigmax

Graag nodigen we u uit voor een masterclass op vrijdag 13 december waarin we u meenemen in de Business Architecture methodiek en alvast samen aan de slag gaan. We laten u zien waarom de business steeds meer vraagt van ICT in het ondersteunen van hun functionele wensen en tonen hoe u tot business-IT alignment komt. Ook gaan we met praktijkvoorbeelden aan de slag. De masterclass is interactief. U gaat gaan zelf aan de slag met een oefening met onze roadmapping aanpak. Daarbij krijgt u van ons feedback op uw eigen doelstellingen en uitdagingen.

U kunt u aanmelden via onderstaande button:

Locatie: Sigmax

Capitool 13, Kennispark
Enschede

Gratis parkeren naast ons pand

Het programma

 

9.00 uur    |  Introductie met koffie en thee

9.30 uur    |  Masterclass

12.30 uur  |  Lunch