Digitale transformatie
Event

The Next Nature in ICT 2017

Terugblik

21 maart 2017

Creatieve Fabriek BV De, Hazemeijerstraat, Hengelo, Nederland
dinsdag 21 maart 2017

The future at your fingertips

In deze sterk toenemende digitale wereld gaan veranderingen steeds sneller. Dit geldt zowel voor digitalisering in ons privéleven als bij bedrijven. Een wereld zonder internet en smartphones, we kunnen het ons niet meer voorstellen. Wat gaat the next nature zijn voor de volgende generatie? Apparaten gaan met elkaar communiceren, data is belangrijker dan ooit tevoren en een innoverende ICT omgeving is noodzakelijk om competitief te blijven.

Speciaal voor ondernemers en ICT verantwoordelijken organiseerde Sigmax het event: The Next Nature in ICT. We lieten u een middag kennis maken met de ontwikkelingen binnen de 4e industriële revolutie: de digitale transformatie.

Bent u benieuwd naar de foto’s van het evenement? Klik hier voor het volledige album en lees ook het uitgebreide verslag

 

Het programma

12.30 uur  |  Ontvangst inclusief lunchbuffet

13.30 uur  |  Robbie Mulders – Sigmax
Welkom

13.45 uur  |  Richard van Hooijdonk
Trendwatcher Richard van Hooijdonk vertelt over de impact van nieuwe technologie die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

15.00 uur  |  Tom van Gelder – Microsoft
Tom van Gelder schetst een beeld over de digitale transformatie die Microsoft wereldwijd én in Nederland ziet. Na de sessie weet u welke digitale transformatie mogelijkheden nu al binnen handbereik liggen.

16.00 uur  |  Hetty Braam – Timing
Hetty Braam, Manager ICT en Informatiemangement bij Timing deelt haar visie op de digitale transformatie binnen haar organisatie.

17.00 uur  |  Netwerkborrel

Locatie Hazemeijer

Creatieve Fabriek
F. Hazemeijerstraat 400
Hengelo

Parkeren is voor u gratis

Pand Creatieve Fabriek Hengelo

Hazemeijer Hengelo

“We zijn pas begonnen met de start van de toekomst” – Richard van Hooijdonk.