Nieuw pand, nieuwe fase ICT Specialisten
News

ICT Specialisten: ‘We gaan een nieuwe fase in!’

Voor medewerkers van Sigmax ICT Specialisten en Sigmax volgen een aantal belangrijke weken. De verzelfstandigde ICT-unit maakt eind deze maand aan klanten de nieuwe naam bekend. Begin oktober neemt het hernoemde bedrijf intrek in een nieuwe, gerevitaliseerde thuisbasis aan de Hengelosestraat 501 in Enschede.

Terwijl in het nieuwe onderkomen de laatste bouwwerkzaamheden plaatsvinden, zijn veel van de 95 medewerkers van Sigmax ICT Specialisten druk bezig met projecten rondom de verzelfstandiging van het bedrijf. “Vanuit de goede basis nemen we uiteraard zaken van Sigmax over, maar heel veel wordt nieuw ontwikkeld”, vertelt Ronald Vehof, operationeel directeur van Sigmax ICT Specialisten. Zo behelst de verhuizing een frisse bedrijfsfilosofie en een nieuwe website. “Bovendien hebben we interne processen tegen het licht gehouden. Waar mogelijk hebben we de vertrouwde werkwijzen op onze ICT core business toegespitst en slimmer afgestemd op hoe wij met onze omgeving acteren.”

Weekendmigratie

Voor collega’s naderen meerdere rood omcirkelde data in de agenda. Zo worden klanten op vrijdag 27 september over de nieuwe naam geïnformeerd. Op vrijdag 4 oktober volgt de laatste werkdag in het Sigmax pand op Capitool 13. De echte vuurproef is na het weekend, wanneer vanaf de nieuwe locatie tegenover de Universiteit Twente wordt gestart. “Zowel aan de binnen- als buitenkant zijn we bezig met allerlei gave zaken die ons nu al razend enthousiast maken. Vandaar dat we bijna niet kunnen wachten dit met onze zakelijke relaties te delen”, zegt Vehof.

Housewarming met impact

Klanten, partners en leveranciers van ICT Specialisten ontvangen binnenkort een uitnodiging voor de officiële opening van het pand. De verwachte datum hiervan zal begin 2020 zijn, vanwege de laatste verbouwingen en aanpassingen aan het exterieur. Met een knallend programma start ICT Specialisten 2.0 zodoende deze avond samen het avontuur van een nieuw tijdperk voor de meest servicegerichte ICT-partner in Noordoost-Nederland.

Impressies van de toekomstige Hengelosestraat 501 in Enschede (beelden Tooon interior d-sign):
Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 59 vestigingen en een mobiele service zorgen de servicemonteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

Lees deze caseCheck alle cases