Event

Ontmoet Sigmax tijdens SMART Service & Maintenance

DeFabrique Evenementenlocatie, Westkanaaldijk, Utrecht, Nederland
10 oktober 2019

De wereld van uw service- en onderhoudsorganisatie is continu aan het veranderen. Het maken van een digitale transformatie verhoogt uw efficiency en creëert nieuwe verdienmodellen voor uw buitendienst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw processen te optimaliseren? Bezoek dan onze stand tijdens het SMART Service & Maintenance congres op 10 oktober. In DeFabrique in Utrecht staan wij en onze partner Panasonic u graag te woord over alle software én hardware mogelijkheden voor uw serviceorganisatie.

Inspirerende sessie

De extra’s van vandaag zijn de vanzelfsprekendheden van morgen. Tijdens de sessie van Sigmax Business Unit Manager Freek van Bokhoven, wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IoT. Samen met Sigmax ontwikkelde zorghulpmiddelen producent Indes, een IoT-oplossing die zorgt voor betere informatievoorziening van medische apparaten. Deze oplossing dient uiteindelijk twee doelen; een onderscheidende dienstverlening en kostenbesparing. Freek vertelt vanuit de praktijk hoe de eerste stappen richting predictive maintenance zijn gemaakt en deelt de best practises uit deze klantcase.

Ontdek het gehele programma tijdens deze inspirerende dag en meld u gratis aan met onze relatiecode (3LMN86R2). We zien u graag terug tijdens onze interactieve sessie en op onze stand. 

Aanmelden