Hardware
News

Een heerlijk kerstdiner dankzij oude hardware

Sigmax doneert een geldbedrag en steekt voor De Zonnebloem op 11 december samen met andere vrijwilligers de handen uit de mouwen.

 

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent voor velen een gezellig samenzijn met lekker eten. Maar niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om bij een fijn kerstdiner aan te schuiven. Samen met Stichting Het Kerstdiner zorgt Sigmax ervoor dat een grote groep lichamelijk beperkte mensen kan genieten van een geheel verzorgde kerstmaaltijd.

Net als eerdere jaren doneert Sigmax alle voorradige oude en ongebruikte hardware aan ITdonations.nl. Het volledige bedrag dat deze gift oplevert, wordt geschonken aan een goed doel. Dit jaar kiest Sigmax voor Stichting Het Kerstdiner. Met ongeveer 100 vrijwilligers verzorgen zij een kerstdiner voor Nationale Vereniging de Zonnebloem, een hulporganisatie voor mensen met een lichamelijke beperking. Naast de donatie laat Sigmax op 11 december ook haar eigen kookkunsten zien, want we helpen zelf mee met het bereiden van een verrukkelijke maaltijd. Zelf de handen uit de mouwen steken vinden wij belangrijk en op die manier dragen we als Sigmax actief bij aan goede doelen.

Lees meer over de activiteit van Stichting Het Kerstdiner in 2015: