Sigmax levert 280 handhelds aan Haagse vervoerder HTM

Vanaf januari 2021 werken alle HTM-controleurs met de handheld ‘Zebra-TC77’, voorzien van de nieuwste inspectiesoftware van Sigmax. Met de behaalde certificatie, benodigd voor de OV-chipkaart, is onlangs de uitrol van 280 nieuwe apparaten gestart.

OV-pocket applicatie

Met ruim 2.000 medewerkers verzorgt HTM een belangrijk deel van het openbaar vervoer in de Haagse regio. HTM maakt sinds 2013 gebruik van Sigmax’ OV-pocket applicatie voor de controle op geldigheid van vervoerbewijzen. Bij gebleken ongeldigheid kan de controleur ter plaatse een check-in of check-out uitvoeren om de reiziger op weg te helpen. Eveneens kan er door de inzet van mobiele check-ins/check-outs een snelle en veilige doorloop gerealiseerd worden tijdens drukte. Met de nieuwe handhelds inclusief 4G ondersteuning en intuïtieve applicatie, ondersteunt Sigmax een efficiënte controle in trams, bussen en op stations.

Sigmax praktijkcases

Arriva

Ruim 250 boa’s van vervoersmaatschappij Arriva werken met de OVPocket software van Sigmax Public Transport. Dé totaaloplossing voor controleren, beboeten en proces-verbalen opmaken.

Lees deze caseCheck alle cases

RET

Verbetering van infrastructuur in Rotterdam door middel van nieuwe betaalmogelijkheden? Voor het Rotterdamse openbaar vervoer is dit gelukt dankzij een partnership tussen Conduent en Sigmax met het openbaarvervoersbedrijf RET.

Lees deze caseCheck alle cases