Security Essen 2016
Event

Security Essen

Ontmoet SequriX tijdens Security Essen van 27 t/m 30 september

MESSE ESSEN GmbH, Norbertstraße, Essen, Duitsland
27 t/m 30 september 2016

SequriX aanwezig tijdens Security Essen 2016

Van 27  t/m 30 september 2016 is SequriX aanwezig tijdens de Security Essen in Messe Essen.

Leren van gebruikers en nieuwe mogelijkheden ontdekken: dat is iets wat SequriX graag doet. En waar kan zij beter kennis delen en de nieuwste ontwikkelingen ontdekken dan op ’s werelds grootste beveiligingsbeurs? Tijdens Security Essen deelt SequriX graag met diverse beveiligingsbedrijven kennis over het digitaliseren van beveiligingsdiensten.

Beveiligingsbedrijven wereldwijd maken tijdens Security Essen kennis met de digitale koppeling met alarmcentrales die SequriX kan realiseren. Dankzij deze koppeling sturen alarmcentra alarmmeldingen automatisch door naar de juiste surveillant op locatie. Surveillanten ontvangen de melding direct op de smartphone waardoor telefonisch contact met de centrale niet meer nodig is.

Wilt u kennis delen, leren van ervaringen én de laatste ontwikkelingen omtrent software voor beveiligingsbedrijven ontdekken? U bent van harte welkom op de stand 2E15 in Hal 2 tijdens Security Essen.

Sigmax praktijkcases

Vigilat Beveiliging

Beveiligingsbedrijven ontdekken het belang van digitalisering van hun processen. Efficiëntere administratie, optimale aansturing van de surveillance en veel meer inzicht in alle processen. Voor zowel de klant als de beveiliger. SequriX maakt beveiliging zichtbaar. “Onze klanten hebben direct inzichtelijk wat er is gebeurd.”

Lees deze caseCheck alle cases