BDSW SequriX
Event

SequriX exposant tijdens de BDSW Techniktagung

Steigenberger Hotel Am Kanzleramt, Berlin, Ella-Trebe-Straße, Berlijn, Duitsland
7 en 8 mei 2019

De BDSW is een Duitse federale associatie die de belangen van de veiligheidsindustrie ten opzichte van politiek en overheid, alsmede van wetenschap en industrie vertegenwoordigt. SequriX is exposant tijdens de BDSW Techniktagung op 7 en 8 mei 2019 in Berlijn. Het thema tijdens het tweedaagse evenement is ‘Cybercrime en Technologie trends’. Met de ruim 100 deelnemers zullen wij onze expertise delen over dit onderwerp en belangrijke informatie uitwisselen.

Kom langs op onze stand en ontdek de nieuwste trends op het gebied van cybercrime en technologie.

Ga naar de website van BDSW

Sigmax expertises

Sigmax helpt professionals een stuk efficiënter en prettiger te werken. We ontwikkelen innovatieve software voor het openbaar vervoer, handhavingsorganisaties, gemeenten, field service organisaties en beveligingsbedrijven. Bekijk hier onze expertisegebieden.

Bekijk al onze oplossingen

Wat is uw doel?

Ontdek waarmee wij uw organisatie kunnen helpen. Of bekijk hier wat wij voor onze klanten realiseerden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wat we voor klanten realiseerden
Sigmax praktijkcases

BBN Beveiliging

Het snelgroeiende beveiligingsbedrijf BBN Beveiliging uit Maarssen digitaliseert haar werkprocessen met SequriX. Het bedrijf uit Maarssen kiest voor SequriX vanwege het aansprekende gebruiksgemak voor haar medewerkers en opdrachtgevers en de veelzijdigheid van de software. Per 1 november 2017 werken alle beveiligers en de backoffice van BBN met het nieuwe beveiligingssysteem.

Lees deze caseCheck alle cases

Vigilat Beveiliging

Beveiligingsbedrijven ontdekken het belang van digitalisering van hun processen. Efficiëntere administratie, optimale aansturing van de surveillance en veel meer inzicht in alle processen. Voor zowel de klant als de beveiliger. SequriX maakt beveiliging zichtbaar. “Onze klanten hebben direct inzichtelijk wat er is gebeurd.”

Lees deze caseCheck alle cases