Notitieblok
News

SequriX deelt kennis en expertise via blog

In de blogsectie van SequriX gaat Joost Meuleman, Commercial Manager, uitgebreid in op actuele ontwikkelingen binnen de beveiligingsbranche. Hij trapt af met een blik op het belang van data.

Net als ieder mens heeft ook ieder bedrijf een verhaal te vertellen. SequriX is als losstaand onderdeel van Sigmax al enkele jaren actief is in het bedienen van beveiligingsbedrijven.  Het aansprekende verhaal van SequriX dat elke dag een toenemend aantal klanten tevreden stelt, brengen we naar voren in een serie aansprekende artikelen voor een breder publiek. Hiertoe starten we met een terugkerend blog op de website van SequriX, waarin we de koppeling tussen trends binnen de branche en beveiligingssoftware belichten.

Voordeel halen uit data

Commercial Manager Joost Meuleman van SequriX, bijt het spits af met een betoog over het belang van managementinformatie. De ongelooflijke kracht van data is via managementinformatie uit software ook voor beveiligers te benutten. Hoe kunnen beveiligingsbedrijven de gegevens die ze uit de eigen bedrijfsvoering verkrijgen, zo ten gelde maken om naast de eigen processen te optimaliseren ook andere organisaties te bedienen?

Op de hoogte blijven van nieuwe edities? Volg SequriX via Twitter, LinkedIn en Facebook.

Sigmax expertises

Sigmax helpt professionals een stuk efficiënter en prettiger te werken.  We verzorgen de volledige ICT infrastructuur keten voor bedrijven. En ontwikkelen innovatieve software: op handhelds, smartphones en tablets. Bekijk hier onze expertisegebieden.

Bekijk al onze oplossingen

Wat is uw doel?

Ontdek waarmee wij uw organisatie kunnen helpen. Of bekijk hier wat wij voor onze klanten realiseerden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wat we voor klanten realiseerden