Bezoeker met VR bril bij Security Essen
News

SequriX trekt bekijks in Essen

De hallen van de grote Messe in Essen transformeerden eind september in het mekka van de securitybranche. Met meer dan 40.000 beveiligingsprofessionals mag de laatste editie van Security Essen als zeer geslaagd beschouwd worden.

Pal tussen de camerabeveiligers en de specialisten in toegangstechniek vonden deelnemers van de beurs de stand van SequriX in hal 2. De software voor surveillanten trok interesse van internationale bezoekers. Zij informeerden naar de mogelijkheden van het pakket, met speciale aandacht voor de koppeling met alarmcentrales. Het hoge niveau van compliance en integriteit dat SequriX hanteert, was voor bezoekers aanleiding om een live demo te bekijken.

Volop innovatie

Security Essen kenmerkte zich door de laatste trends in beveiliging te laten zien. Naast slimme software zoals SequriX, waren in de tien (!) gevulde hallen van de Messe Essen ook drones, specifieke camera’s met innovatieve toepassingen in AR/VR en andere ICT-hoogstandjes te vinden.

Sigmax praktijkcases

Vigilat Beveiliging

Beveiligingsbedrijven ontdekken het belang van digitalisering van hun processen. Efficiëntere administratie, optimale aansturing van de surveillance en veel meer inzicht in alle processen. Voor zowel de klant als de beveiliger. SequriX maakt beveiliging zichtbaar. “Onze klanten hebben direct inzichtelijk wat er is gebeurd.”

Lees deze caseCheck alle cases