News

Sigmax verruimt aanbod van mobiele oplossingen op maat met IoT Solutions

Door IoT-oplossingen aan te gaan bieden, creëert Sigmax voor bedrijven kansen op new business en verhoogt het de efficiency van bestaande bedrijfsmiddelen.

Het nieuwe bedrijfsonderdeel IoT Solutions richt zich op de ontwikkeling van slimme Internet of Things toepassingen voor klanten. Door apparaten en sensoren op veilige en efficiënte wijze met bedrijfssystemen te verbinden, worden bedrijfsprocessen verbeterd en ontstaan kansen voor nieuwe producten en diensten.

Sigmax bouwt met IoT Solutions verder op een brede expertise van het verbinden van apparaten en componenten in het veld met centrale netwerken. De oplossingen die hieruit ontstaan helpen organisaties bijvoorbeeld apparaten op afstand aan te sturen, zien business opportunities rond data het licht en kan onderhoud van machines slimmer gepland worden.

 

Breed aandachtsveld

De nieuwe expertise richt zich op de volgende vraagstukken:

Het beste verkrijgen uit meerdere werelden

Per situatie worden de behoeften van de klant vertaald naar een technische invulling. Gerealiseerde projecten hierin kunnen zeer breed en divers zijn. IoT Solutions streeft naar het verkrijgen van waarde en/of oplossingen voor klanten door technologische disciplines als security, networking, mobility, big data, databases en machine learning op nieuwe, innovatieve manieren te combineren, dan wel aan te vullen.

IoT Solutions wordt ondersteund door een groep specialisten, bestaande uit zowel de eigen werkmaatschappijen als het brede partnernetwerk, die beide passen bij de hoge zakelijke kwaliteitsstandaarden waar klanten om vragen. Naast (eigen) software voor uiteenlopende vraagstukken levert Sigmax met IoT Solutions ook passend advies aan organisaties rond connectiviteit en gegevensverwerking.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

    U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons