Stichting Present
News

Opbrengsten oude hardware naar Stichting Present

Het is prettig als apparatuur die eerder zijn nut bewezen heeft, ook in een volgend leven van waarde kan zijn. Daarom doneert Sigmax jaarlijks de opbrengsten van oude hardware aan een goed doel.

Verouderde ICT-goederen worden meestal behandeld als afval. Maar vaak kunnen deze nog van nut zijn. IT Donations haalt oude hardware bij bedrijven op en schenkt de opbrengst aan een goed doel naar keuze. De opbrengsten van onlangs opgehaalde hardware bij Sigmax, worden dit jaar overgemaakt naar Stichting Present. Naast dat oude hardware door IT Donations door deze actie milieuvriendelijk wordt verwerkt, ondersteunen we met het bedrag wat dit oplevert het vrijwilligerswerk van Stichting Present.

Voor wie Stichting Present niet kent: zij vormt de verbindende schakel tussen bereidwillige vrijwilligers en acute hulpvragen in Enschede. “We geloven dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. Maar soms is de kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen voor mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Stichting Present wil die schakel zijn.” Kijk op de website van Present voor verslagen van actuele projecten.

Sigmax praktijkcases

Nationaal Muziekkwartier

Het Muziekkwartier is het bruisend cultureel hart van Enschede. Sigmax realiseerde voor vier verschillende partners binnen deze samenwerking een stevig ICT-fundament.

Lees deze caseCheck alle cases

Pure Energie

In Nederland schakelen steeds meer huishoudens over op écht groene stroom. Pure Energie, de energieleverancier die liefst vijf keer op rij is uitgeroepen tot groenste aanbieder van Nederland, groeit samen met ICT-partner Sigmax explosief.

Lees deze caseCheck alle cases

Timing Uitzendbureau

Beschikken over actuele, aan de vraag beantwoordende ICT zonder zelf eigenaar te zijn van infrastructuur? Het partnership met Sigmax stelt Timing in staat onderscheidend in de markt te opereren met krachtige technologie.

Lees deze caseCheck alle cases