News

Tarik El Hamdaoui nieuwe CEO Sigmax

Sigmax is verheugd Tarik El Hamdaoui aan te kondigen als nieuwe CEO, ingaande op 15 mei 2024. Na een grondig selectieproces en unanieme steun van de aandeelhouders en ondernemingsraad, neemt Tarik de leiding over van Dennis van Oort die de functie ad interim vervulde.

Tarik brengt uitgebreide ervaring met zich mee in de software- en IT-sector. Zo bekleedde hij diverse strategische functies binnen AFAS Software en droeg hij als oprichter en CEO van DIFFERIT significant bij aan het succes van de organisatie.

“Ik ben enthousiast over deze nieuwe uitdaging binnen Sigmax”, aldus Tarik. “We hebben een getalenteerd team, vooraanstaande softwareoplossingen en een indrukwekkend klantenbestand binnen toezicht, handhaving, field services en het openbaar vervoer. Ik zie ernaar uit om samen met mijn collega’s het volledige potentieel van Sigmax te benutten, waarbij we ons focussen op duurzame groei en maximale waarde voor al onze stakeholders”.

Dennis vult aan: “Deze aanstelling markeert een belangrijke stap in Sigmax’ missie om onze marktleiderschapspositie verder uit te bouwen. Tarik heeft een sterke visie op groei die perfect aansluit bij de ambitieuze doelen van Sigmax. Met zijn technologische expertise, solide netwerk en bewezen leiderschapskwaliteiten zijn we enthousiast over zijn komst. Namens alle collega’s en aandeelhouders wensen wij Tarik veel succes!”.

 

Tarik El Hamdaoui en Dennis van Oort

Tarik El Hamdaoui en Dennis van Oort