VerkeerMobiliteitScanautoHeader
Event

Vakbeurs Mobiliteit 2018: op alle fronten vooruit met de Scanauto

Sigmax toont tijdens de Vakbeurs Mobiliteit 2018 in Houten hoe de Scanauto bijdraagt aan een veiligere, meer leefbare stedelijke omgeving. U vindt ons op standnummer 2.3.18.

Meidoornkade 24, Houten, Nederland
28 en 29 november 2018

De Sigmax Scanauto laat parkeerbedrijven en gemeenten meer controles uitvoeren, verhoogt de betalingsbereidheid, geeft inzicht in de bezettingsgraad van het parkeerareaal en draagt op verschillende manieren bij aan een veilige, overlastluwe stad.

End-to-end dienstverlening

Tijdens de Vakbeurs Mobiliteit tonen we de uitgebreide mogelijkheden van het flexibele, medium-onafhankelijke Scanauto platform. Gekoppeld aan CityControl software, wordt met één oplossing razendsnel gecontroleerd op parkeer- en verblijfrechten, met opties voor directe opvolging en op afstand. Doordat het platform van meet af aan schaalbaar is opgebouwd, voegt u bovendien wanneer nodig  eenvoudig capaciteit toe. Op de beursvloer leert u hoe de Sigmax Scanauto in diverse grote steden in binnen- en buitenland leidt tot een hogere pakkans van overtreders en toenemende betalingsbereidheid. Naast zeer efficiënte parkeeropvolging kan een met aanvullende sensoren uitgeruste Scanauto ook objectherkenning, wegdekcontroles en CO2- en fijnstofmetingen uitvoeren.

Meerwaarde in smart mobility

Wilt u weten hoe Sigmax u kan helpen in parkeer- en handhaafvraagstukken? Kom gratis langs op standnummer 2.3.18 tijdens de Vakbeurs Mobiliteit, op 28 en 29 november in Houten. Of vul onderstaand formulier in:

Uw gegevens

Sigmax praktijkcases

Gemeente Alkmaar

Gemeente Alkmaar is trots op een prachtig historisch centrum met vele honderden rijksmonumenten, grachten en een wereldberoemde kaasmarkt. Sigmax helpt de Noord-Hollandse gemeente toegang van voertuigen tot het hart van de stad te controleren.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Amstelveen

Gemeente Amstelveen moderniseerde en digitaliseerde haar gehele parkeerbeleid door CityPermit in gebruik te nemen. Dit is het online parkeervergunningensysteem van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Amsterdam

Verbetert handhaving in een grote stad met verschillende computersystemen voor een zevental stadsdelen? Het antwoord laat zich raden. Eén systeem werkt beter. Met een breed gedragen keuze voor uniformiteit met Sigmax CityControl, breekt voor de dienst Handhaving & Toezicht in de Gemeente Amsterdam een nieuw tijdperk aan.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Utrecht

Utrecht is de eerste gemeente die een volledig digitaal handhavingssysteem voor de fiets in gebruik heeft genomen: BikeControl. In het hele traject stond lean denken en met een duidelijke visie toewerken naar een integrale, aaneengesloten keten centraal.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met